Allah yardımcın olsun o kadar cok sorun varki insan asl amacını unutuyor bazenbakalım bende işe yarayacak mı daha 6 aylık evliyim ama bir sürü sorunum çıktı hem pkoluymuşum hemde rahim ağzında kanser öncülü hücreler çıktı . Bebek hayali kurarken baya bir uğraşacağım galiba
canım bende pco lu olduğumdan şüphe ediyorum.165 boy 54 kiloyum. bu kilonun 3 ünü de 4 aydır bebek düşünürken aldım dr teşhisi tam olarak neyi göz önünde bulundurarak koydu?benim doktorumun dediği aynen şu, böyle ilaçlar kullanıp kendinizle oynattırmayın dedi pko için zayıflayacaksın sadece dedi ilaç kullanmayı istemiyor.
ben hiç şüphelenmiyordum pko olduğumdan çünkü her ay regl oluyorum. ama ultrasonda pkolu olduğumu söyledi doktorum. eğer kilo verirsem 51-52 kilolara düşersem 2 ay içinde hamile haberini vereceksin bana dedi diyet yapıyorum 1 aydır 60 kilodan 57 kiloya düşebildimcanım bende pco lu olduğumdan şüphe ediyorum.165 boy 54 kiloyum. bu kilonun 3 ünü de 4 aydır bebek düşünürken aldım dr teşhisi tam olarak neyi göz önünde bulundurarak koydu?
1ayda 3 kilo süper vermişsin. bende düzensizlik olduğu için şüphe duyuyorum.pazartesi randevu aldım kanda da baktırayım da içim rahat etsin.senin düzenli midir normalde?ben hiç şüphelenmiyordum pko olduğumdan çünkü her ay regl oluyorum. ama ultrasonda pkolu olduğumu söyledi doktorum. eğer kilo verirsem 51-52 kilolara düşersem 2 ay içinde hamile haberini vereceksin bana dedi diyet yapıyorum 1 aydır 60 kilodan 57 kiloya düşebildim
Talıtşımm belirli bi diyet falan uyguladın mı ??ben hiç şüphelenmiyordum pko olduğumdan çünkü her ay regl oluyorum. ama ultrasonda pkolu olduğumu söyledi doktorum. eğer kilo verirsem 51-52 kilolara düşersem 2 ay içinde hamile haberini vereceksin bana dedi diyet yapıyorum 1 aydır 60 kilodan 57 kiloya düşebildim
Ama çok iyi vermişsin canım 1 ayda 3 kilo maşşalah..belirli bi diyet uygulamadım yağlı gıdalardan uzak duruyorum (kızartma vs ) ekmek sabahları 1 dilim yiyorum kendimi hiç aç bırakmıyorum kuruyemişlerimi yiyorum ama bol bol su içip günde 4 km yürüyorum
Ayy vallahi beni anlatmissin yanlız ben bi çocuk annesiyim şuan istediğim halde olmuyor 2 yıldır. KK bakiyrm dediigm gibi ovuslyn testi var aldım demedim olmadı soğan incir hayt hepsi ama yok bu ay gün aşırıya başladık ama anarmol olan ilk defa adetim bittikten sonraki 10.cü günde tekrar siyaha yakin akıntı sonrası açılarak kanama olması şaştım kaldım gtmedimde doktora ara kanama yada stres herhalde bilmyrm o kadarki eminim hamile değilm 10 günlük gebelik olmaz sanırım. Ay neyse senin adına çok sevindim insllah hayırlısı ile kucağına alırsın aminMERHABA KIZLAR
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.eger hamile kalırsan yazıcam diye kendime söz vermiştim.size şöyle anlatmaya başlıyayım:
evlenir evlenmez üç ay aylık mesigyna iğnesiyle korundum sonra çocuk düşünmeye başladık ve iğneyı bıraktım.bıraktıktan sonra ara kanamalrım oldu.hatta ben bu kanamaları ımplantasyon yanı yerleşme kanaması sandım koştura koştura doktora gıttım.doktor bey muane ettikten sonra pko lu olduğumu çocuk sansımın diğer kadınlara oranla düşük olduğunu bır güzel soyleyi verdi.tabı ben sok.çünkü genç kızken pko lu olduğumdan şüphelenip(bacak arası kıllanma,meme ucu kıllanma düzensiz adet olma gibi) doktora gıtmıştım ve doktor bana gayet temiz bır rahım demiştı.neyse yolda benden müjde haberı bekleyenlere hastalığımı anlatmaya başladım hem ağlıyorum hem yuruyorum.bu arada bana bı ilaç yazdı cyclo progynova diye.hergun duzenlı saatte iç dedı.eve geldım hemen ınternet araştırması yaptım bazı kadınlar kullandıkları ay hamıle kalmış.ben sevinçten uçuyorum bu ay kesın dıye.neyse 28 gun geçtı ve yenıden hüsran.iğnenın etkısımı bu ilacın etkısisimi bilemiyorum 15 günde bır reglı oluyorum yada ara kanamalrım oluyor.neyse dedım k kendıme 3 ay ver kendıne vücut bu ılaclrı atacak.uc ay ıcınde tabı her ay kendımı hamıle sanıyorum hatta gıdıp kan testı yaptırıyorum tabı herseferınde hüsran. sonra bıtkılere bı yoneleyım dedım kk dekı butun konuları ınceliyorum sabah aksam kürlere bakıyorum okuyorum ağlıyorum okuyorum benı gormenız lazım.temmuzun 2 sınde reglı oldum.sogan kuru ve hayıt tohumuna başladım reglım bıttıkten 2 gun sonra.sogan kurunu 8 gun yapabıldım cunku ramazanda cok zor oluyor.ama hayıta tam gaz devam.tabı bu arada ovulasyon setı aldım labo quick marka,gebelık testı aldım hemde 100 tane olandan olmaz dıye bıde pre seed aldım yanı savaşa hazırım.hergun ovulasyonumu takıp edıyorum ama hep silik çizgi.takı 18. gun. o gun test böyle alacalı bulacalı oldu ben dedım bu günde bıse var sonra ikincı testı yaptım çift çizgi koyulaştı evet buldum dedım.eşime soyledım tabı panik olduk.cunku yumurtlama gunumu bılemıyorduk adet duzensızlıgımden.üç gun boyunca çift çizgıyı kaçırmadık sonrada 2 günde bır kuralına devam ettık.hesabıma göre ağustosun 1 ınde reglı olmam lazım.reglıme 4 un vardı sılık cift cizgıyı gordum ama o kadar sılık kı esımı cagırdım acaba mı dıye.oda evet azda olsa var deyınce ben başladım ağlamaya.
inanın arkadaşlar o an ALLAHA nasıl sükrettım size anlatamam.hersey bahanesiydı.ovulasyon setlerı,sogan kürler falan.ben ALLAHA cok dua etmıstım.ramazan ayı dolayısya orucumu tutarken acarken hep dua ettım.yuce RABBİM dualarımı kabul ettırdı.olmaz denılen cocugu oldurdu.buna dedılecek tek sey mucezeydı.cunku kıstlerım yumurtamı sarmıştı.
reglı gunum kan testı taptırdım ve bete hcg 226.8 cıktı.ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN..
ALLAHTAN ısteyın kızlar.o kullarını bos cevirmıyor.
ŞİMDİ GELELİM BELİRTİLERİME:
1.GOGUSLERIM ŞİŞTİ,İÇİ DOLDU
2.SAĞ KASIĞIMDA ACIMALAR BATMALR
3.KREM GİBİ DEGİSIK BI AKINTI
4.GECELERI ATES BASMASI AYAKLARIM CAYIR CAYIR YANDI
5.BEL AGRISI SANKI ADETIMIN İLK GUNU OLAN GIBI
6.UYKUYA DUSKUNLUK
7.GAZ VAR AMA BEN ZATEN GAZLI BIR INSANIM
8.MIDEM YANIYOR
9.ISHAL OLDUM BU ARA
10.AGZIMDA GRIP OLURSUNUZ YA İLAÇLARDAN ACI BI TAT OLUR ISTE OYLE BI TAT
UMARIM SIZE BIR NEBZE YARDIMIM OLUR CUNKU KK BANA COK YARDIMCI OLDU..SİMDI 4 HAFTALIK HAMILEYIM
İğneyi ne kadar kullandınız ve bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız acabaMERHABA KIZLAR
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.eger hamile kalırsan yazıcam diye kendime söz vermiştim.size şöyle anlatmaya başlıyayım:
evlenir evlenmez üç ay aylık mesigyna iğnesiyle korundum sonra çocuk düşünmeye başladık ve iğneyı bıraktım.bıraktıktan sonra ara kanamalrım oldu.hatta ben bu kanamaları ımplantasyon yanı yerleşme kanaması sandım koştura koştura doktora gıttım.doktor bey muane ettikten sonra pko lu olduğumu çocuk sansımın diğer kadınlara oranla düşük olduğunu bır güzel soyleyi verdi.tabı ben sok.çünkü genç kızken pko lu olduğumdan şüphelenip(bacak arası kıllanma,meme ucu kıllanma düzensiz adet olma gibi) doktora gıtmıştım ve doktor bana gayet temiz bır rahım demiştı.neyse yolda benden müjde haberı bekleyenlere hastalığımı anlatmaya başladım hem ağlıyorum hem yuruyorum.bu arada bana bı ilaç yazdı cyclo progynova diye.hergun duzenlı saatte iç dedı.eve geldım hemen ınternet araştırması yaptım bazı kadınlar kullandıkları ay hamıle kalmış.ben sevinçten uçuyorum bu ay kesın dıye.neyse 28 gun geçtı ve yenıden hüsran.iğnenın etkısımı bu ilacın etkısisimi bilemiyorum 15 günde bır reglı oluyorum yada ara kanamalrım oluyor.neyse dedım k kendıme 3 ay ver kendıne vücut bu ılaclrı atacak.uc ay ıcınde tabı her ay kendımı hamıle sanıyorum hatta gıdıp kan testı yaptırıyorum tabı herseferınde hüsran. sonra bıtkılere bı yoneleyım dedım kk dekı butun konuları ınceliyorum sabah aksam kürlere bakıyorum okuyorum ağlıyorum okuyorum benı gormenız lazım.temmuzun 2 sınde reglı oldum.sogan kuru ve hayıt tohumuna başladım reglım bıttıkten 2 gun sonra.sogan kurunu 8 gun yapabıldım cunku ramazanda cok zor oluyor.ama hayıta tam gaz devam.tabı bu arada ovulasyon setı aldım labo quick marka,gebelık testı aldım hemde 100 tane olandan olmaz dıye bıde pre seed aldım yanı savaşa hazırım.hergun ovulasyonumu takıp edıyorum ama hep silik çizgi.takı 18. gun. o gun test böyle alacalı bulacalı oldu ben dedım bu günde bıse var sonra ikincı testı yaptım çift çizgi koyulaştı evet buldum dedım.eşime soyledım tabı panik olduk.cunku yumurtlama gunumu bılemıyorduk adet duzensızlıgımden.üç gun boyunca çift çizgıyı kaçırmadık sonrada 2 günde bır kuralına devam ettık.hesabıma göre ağustosun 1 ınde reglı olmam lazım.reglıme 4 un vardı sılık cift cizgıyı gordum ama o kadar sılık kı esımı cagırdım acaba mı dıye.oda evet azda olsa var deyınce ben başladım ağlamaya.
inanın arkadaşlar o an ALLAHA nasıl sükrettım size anlatamam.hersey bahanesiydı.ovulasyon setlerı,sogan kürler falan.ben ALLAHA cok dua etmıstım.ramazan ayı dolayısya orucumu tutarken acarken hep dua ettım.yuce RABBİM dualarımı kabul ettırdı.olmaz denılen cocugu oldurdu.buna dedılecek tek sey mucezeydı.cunku kıstlerım yumurtamı sarmıştı.
reglı gunum kan testı taptırdım ve bete hcg 226.8 cıktı.ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN..
ALLAHTAN ısteyın kızlar.o kullarını bos cevirmıyor.
ŞİMDİ GELELİM BELİRTİLERİME:
1.GOGUSLERIM ŞİŞTİ,İÇİ DOLDU
2.SAĞ KASIĞIMDA ACIMALAR BATMALR
3.KREM GİBİ DEGİSIK BI AKINTI
4.GECELERI ATES BASMASI AYAKLARIM CAYIR CAYIR YANDI
5.BEL AGRISI SANKI ADETIMIN İLK GUNU OLAN GIBI
6.UYKUYA DUSKUNLUK
7.GAZ VAR AMA BEN ZATEN GAZLI BIR INSANIM
8.MIDEM YANIYOR
9.ISHAL OLDUM BU ARA
10.AGZIMDA GRIP OLURSUNUZ YA İLAÇLARDAN ACI BI TAT OLUR ISTE OYLE BI TAT
UMARIM SIZE BIR NEBZE YARDIMIM OLUR CUNKU KK BANA COK YARDIMCI OLDU..SİMDI 4 HAFTALIK HAMILEYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?