Pkolu hamilelik hikayesi ve hamilelık belirtıleri

Allah yardımcın olsun o kadar cok sorun varki insan asl amacını unutuyor bazen

benim doktorumun dediği aynen şu, böyle ilaçlar kullanıp kendinizle oynattırmayın dedi pko için zayıflayacaksın sadece dedi ilaç kullanmayı istemiyor.
canım bende pco lu olduğumdan şüphe ediyorum.165 boy 54 kiloyum. bu kilonun 3 ünü de 4 aydır bebek düşünürken aldım dr teşhisi tam olarak neyi göz önünde bulundurarak koydu?

canım bende pco lu olduğumdan şüphe ediyorum.165 boy 54 kiloyum. bu kilonun 3 ünü de 4 aydır bebek düşünürken aldım dr teşhisi tam olarak neyi göz önünde bulundurarak koydu?
ben hiç şüphelenmiyordum pko olduğumdan çünkü her ay regl oluyorum. ama ultrasonda pkolu olduğumu söyledi doktorum. eğer kilo verirsem 51-52 kilolara düşersem 2 ay içinde hamile haberini vereceksin bana dedi diyet yapıyorum 1 aydır 60 kilodan 57 kiloya düşebildim

1ayda 3 kilo süper vermişsin. bende düzensizlik olduğu için şüphe duyuyorum.pazartesi randevu aldım kanda da baktırayım da içim rahat etsin.senin düzenli midir normalde?

Talıtşımm belirli bi diyet falan uyguladın mı ??

belirli bi diyet uygulamadım yağlı gıdalardan uzak duruyorum (kızartma vs ) ekmek sabahları 1 dilim yiyorum kendimi hiç aç bırakmıyorum kuruyemişlerimi yiyorum ama bol bol su içip günde 4 km yürüyorum

belirli bi diyet uygulamadım yağlı gıdalardan uzak duruyorum (kızartma vs ) ekmek sabahları 1 dilim yiyorum kendimi hiç aç bırakmıyorum kuruyemişlerimi yiyorum ama bol bol su içip günde 4 km yürüyorum
Ama çok iyi vermişsin canım 1 ayda 3 kilo maşşalah..

Ayy vallahi beni anlatmissin yanlız ben bi çocuk annesiyim şuan istediğim halde olmuyor 2 yıldır. KK bakiyrm dediigm gibi ovuslyn testi var aldım demedim olmadı soğan incir hayt hepsi ama yok bu ay gün aşırıya başladık ama anarmol olan ilk defa adetim bittikten sonraki 10.cü günde tekrar siyaha yakin akıntı sonrası açılarak kanama olması şaştım kaldım gtmedimde doktora ara kanama yada stres herhalde bilmyrm o kadarki eminim hamile değilm 10 günlük gebelik olmaz sanırım. Ay neyse senin adına çok sevindim insllah hayırlısı ile kucağına alırsın amin

İyide bende 1.60 boyunda 50 kiloyum banada alma dediler ve Çevremdekilerin aaa zayıflıktan uçucaksin demelerine kaç puan of bence isyan etmiyrm ama kotu bu hastalık stressssssten hepsi

İğneyi ne kadar kullandınız ve bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…