• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu anne adayından öneriler

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.464
133
2016nisanda evlendim 2017 nisanda korunmayı bıraktım. Doktora gittim .smear testi yapalım dedi(mantar,kanser falan var mi diye bakıyorlar).alttan muayene olmaya korktuğum için normal baktı yumurta tembelliği görünüyor ama kesin bi şey demem için adetin 3.günü kan tahlili dedi . bana folbiol folik asit verdi.adet olursan 3 gunu gel dedi .neyse ben hemen çocuk olacak diyorum ya yumurta tembelliği nedir onu da bilmiyorum.adet oldum.3.günü doktora gittim.kan verdim doktora geldim bana polikistik oversin dedi... Araştırdım öğrendim bu illet ne demekmis dünya basıma yıkıldı sonra dışarı bile cikmadim bi ara çocuk görmek istemiyordum... Mayısta yine adet oldum tabi düzensiz hep .ben troit hastası olduğum.için her ay endokrinoloji bolumune kan verip ona gore ilaç alırım.doktoruma durumu anlatinca bende insulin direnci var mi diye baktı ve insulin direnci çıktı bana matofin diye bir seker ilacı verdi bunu iç kilo verirsin adetlerin düzelir dedi düzensiz adet yumurtlamayida düzensiz yapar ve hamile kalman zorlaşır dedi . ilacı içmeye başladım her gün 6000adim.yürüdüm 5kilo verdim.adetlerin.düzeldi... Kadın dogumcu haziranda gel yumurta takibi yapalım dedi.haziranda da kaymakamlar kaza yaptı hoppp memlekete geri geldiğimde geç kaldık ama yine takip yapalım.dedi doktor yumurtamsı kendiliğinden büyüdüğü için sadece catlatma iğnesi verdi .. Vurundum dediği günlerde ilişkiye girdim ama sonuç hüsran yine adet oldum...Bu arada bu forumda bi arkadaş bana İNOFOLİC COMBİ FOLİK ASİT TABLETİ önerdi eczaneye gidip aldım içmeye başladım... Hep SOGAN KURU duyuyodum adet bitti 2.gün yaptım on gün sabah aksam AC karnına öğlenleri 1 bardak ASLANPENCESİ kuru içtim.bi kere de MAYDANOZ süt buharı kuru yaptım.Bu arada kızlar doktor bana POLİP görünüyor onu alalım oda engel olabiliyor demişti.Temmuzda adet olup gün alıp polibi aldircaktim.Ve ben o ay adet olmadım.gozlerime inanamasamda hamile kaldığım o.cizft çizgiyi gördüm.simdi gün sayıyorum kucagima almaya ... KESİNLİKLE VE EN ONCE
-İYİ BİR DOKTOR
-İNOFOLİC COMBİ
-SOGAN KURU
-ASLANPENCESİ KURU
-İNSULİN DİRENCİNİZE BAKTİRİN KESİNLİKLE
-KİLO VERİN
-BOL DUA EDİN...

YUCE RABBİM.HEPİNİZE BU DUYGUYU TATTİRSİN İNSALLAH AMİNN...

Canım sağlıkla kucağına al insallah ben de pko oldugumu bu ay ogrendim 74 gündür adet görmüyorum normalde hep 30 gunde gorurdum evlendikten sonra kilo aldim o tetikledi heralde insulin direncime bakildi normal dedi adet olunca yumurta takibine basliycaz bende doktora sorucam inofolic combiyi burda cok duydum insallah darisi isteyen herkrse olur

Canım sağlıkla kucağına al insallah ben de pko oldugumu bu ay ogrendim 74 gündür adet görmüyorum normalde hep 30 gunde gorurdum evlendikten sonra kilo aldim o tetikledi heralde insulin direncime bakildi normal dedi adet olunca yumurta takibine basliycaz bende doktora sorucam inofolic combiyi burda cok duydum insallah darisi isteyen herkrse olur

amin ALlah razi olsun cnm Ben kendim.aldım doktora sormadim folik asit zaten ... Dilerim hayirlisiyla bu mutluluğu en yakin zamanda tadarsin.

Kızlar amh testim 5.73 çıktı. Görüntü olarak ultrasonda pco görünmüyor. 28 günde bir adet oluyorum 2 defa doğal yollardan gebe kaldım ve kimyasalla sonuçlandı her iki gebeliğimde. Amh testim kötü mü ???

Kızlar amh testim 5.73 çıktı. Görüntü olarak ultrasonda pco görünmüyor. 28 günde bir adet oluyorum 2 defa doğal yollardan gebe kaldım ve kimyasalla sonuçlandı her iki gebeliğimde. Amh testim kötü mü ???
Benimde buna yakin bi şeydi canım rahat ol

Kizlar dr bana pco oldugunu soylemisti adetlerim cok sukur 30-32 gunde oluyr biraz denedik olmadi dr gittim hormon testi verdim regl 3.gun hersey normal dendi subatta klomene baslatti dr sag ve solda 2 ser yumurta olustu sagdakiler daha buyuktu neyse catlatma ignesi verdi dedigi gunler iliskide oldu fakat sonuc husran adet oldum gerci o arada antibiyotik kullanmak zorunda kaldim faln ondanmidr bilinmez bu ay tekrar gittim tekrar bakti degerlere hatta yumurta catlamsmi fln dedim belkide catlama problemi vardr diye catlamis dedi neyse bu ay tekrar klomen verdi ayrica ben testere disli aslan pencesi iciyrm uyumadn once hayit yarinda sogan kurune basliyrm ins. Guzel sonuclar aliriz (Gel bebegim artik hayirla saglikla evimiz cok sessiz seni bekler neselenmek icin)

Back