pkoloyum dış gebelikten tüpüm alındı. sonraki aşamada ne yapmalıyım?

eylul01

oysa bir umuttu
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
446
6
45
tamam dedim bak oldu işte ama sonra dış gebelikle beraber bebişim ve sağ tüpüm alındı. sözün bittiği yerdeyim .. Sınavmış diyorum isyan etmiyorum . Allah'ın bir bildiği varır diyorum.
1,5 yıl önce korunmayı bıraktım önce kimyasal gebelik geçirdim. saha sonra bir türlü hamile kalamadım. 2 hafta önce perşembetest yaptım pozitif çıktı havalara uçtum. fakat salı günü dış gebelik ameliyatı geçirdim. Allah'ım kimsenin başına vermesin.

ben zaten yumura geliştirici haplarla sağ tarafımdam zar zor yumurtam olgunlaşıyordu. ve şimdide sağ tüpüm alındı.
sizce şimdi nasıl yapayım.
aşılamaaylamı deneyeyim yoksa dahada vakit kaybetmeden tüp bebek mi deneyelim?
birde bilen bilir dış gebelik geçiren birsinin gebe kalam olasılığı bir miktar düşerken tekrar dış gebelik geçirme olasılığı artar..

merhaba bend e8 ay önevce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı amelyatan sonrda 3 ay gebe kaldım ama kimyasaldı ben ce bekle olur çok kişi var dış gebelikten sonra gebe klan zaten senini hasarlı üp alındıyı için risk ortadan kalıkıyor işllah tez zamanda olursun

Canım ben de 2008de dış gebelikten ameliyat oldum sol tüpüm alındı.
6 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı. Gel zamn git zman derken 11. ayımda hamile kaldım ama kimyasal oldu buseferde..
Bi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür busefer sorunumuz yok
Şimdi 5 aylık hamileyim.
Rabbim isteyen herkese versin.Darısı tez zamanda inşallah sana olsun.
Sana tavsiyem rahat ol kurma kafanda ve bedenini rahat bırak. Dinleme hiç kendni.
Ben "amannnnnnn olmazsa olmaz napim artık umrum değil hayırlı zmanı yaradan bilir" dediğim ay hamile kaldım

siz rahim filmi çektirdiniz mi arkadaşlar?
benim endişem pkolu oluşum ve sol tarafımdaki umurtaların biraz tembel oluşu..

öyleyse senini işin biraz daha zor ben rahim flimi çektirmedim açık amelyat oldyumzaman doktor diğer tarafada bakmış açıkmış yapmadım ahim flmini

yok arkadaşın ilk olacaktı. kısmet değilmiş. belki 2 ay sonra aşılama yaptırırım .. erken olmaz değil mi?

eylül bence çok gecikme yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor birde neden dış gebelik olmuşsun sana bu konuda dr bir şey söyledimi bence rahim filmi çektirmen faydana olurdu en azından tüplerde bir yapışıklık varmı onu bilirdin buda dış gebelik için bir etken kararı sen vereceksin ama bence vakit kaybetme

yaşından dolayı haklısın öyleyse yap aşılamayı olmazsa tüp bebek yaprsın benim yaşım daha 22 de 4 yaşında oğlumda var ben bekliyecem

X