Merhaba arkadaşlar.8 aydır evliyim ama gebe kalamadım eşimde sıkıntı çıkmadı.Birkaç doktor gezdim.Yumurtlama döneminde gittiğimde her iki overde çok sayıda folikül normal zamanda gittiğimde hiçbirşey yok deniyor sağlıklısın nasıl olmaz imkansız deniyor.Bende pko varmı yok mu?Bugün tahlil verdim 3 hafta sonra çıkacakmış ve adetin 3.günü gel tahlil yapıcaz dedi.10 kilo aldım ve adetlerim bir ay arayla 4-6 gün gecikmeye başladı.Bi var deniyor bir yok anlamadım yardımcı olacak olan varmı ?
İlk kez yapılacak evet devlet hastanesine gittiğimdenmidir bilmiyorum bir yıl daha tamamlanamadığı için sallamıyor beni kimse.Yaşımda 28 yani çok ta gecikmek istemiyorum.3 hafta sonra çıkacak olan hangi tahliller haberim yok.
İlk kez yapılacak evet devlet hastanesine gittiğimdenmidir bilmiyorum bir yıl daha tamamlanamadığı için sallamıyor beni kimse.Yaşımda 28 yani çok ta gecikmek istemiyorum.3 hafta sonra çıkacak olan hangi tahliller haberim yok.
Smear almışlardır odur herhalde. Yani hormonlar normal olmasa da gebelik olabiliyor olmuyor denmez. Mümkünse özele gidin. Çok folikül görüp de tahlili yeni istemeleri ilginç. Tahlilleri de devlette yaptırın tabi hazır devam ediyorken. Boşuna çok para vermeyin.