pko

Ben hala bekliyorumm :))
jimere gittim geçen hafta adetlern düzene girdiyse takip edelm bi kendiliğinden büyüyormu diye.
snra gittim yumurtlamaya yakın hiç bir kıpırdama yok. doktor aşılama olucak dedi. perşmbe gunu bidaha bakıcak bişi varmı diye. ona göre aşılama için konuşucaz bakalım.

Hayırlısı olsun canım

Arkadaşlar birgünhamile kalırsam pko ile mücadele eden arkadaşlara yazı cam a söz verdim kendime. Hiç stres yapmayın. Lütfen kafanızdaki herşeyi bırakın. 2 yıl boyunca tedavi aldım. Hiç bir işe yaramadı. Doğum kontrol haplarını bırakın bebek istiyorsanız. Adeti düzenlenmiiyor. Hemen menegon tedavisini kabul etmeyin. Klomen yumurtlamaniza yardımcı olmadıysa femara diye mucizevi ilaç var. Ve lütfen adetin 3 ve ya 5 gunu doğan suyuna şans verin. 1 tanede havuç atın. Dua edin. Umudunuzu kaybetneyin 6 haftalik hamileyim rabbime şükür.

Gözün aydın olsun canısı allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlerede dua et

Gözünaydınn canım..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende insülin direnci için hap kullanmaya başladım glucophage diye bir hap.
buaradada 6 gün gecikmem var acaba varmı diye düşünmeden alamıyorum kendmi. ama testte tek çizgi görmektende korkuyorum biryandan..

Canım pko da gecikmeler çok fazla oluyor. Seni anlıyorum. Inşallah hamilesindir. Şansını dene bize haber ver.

Hayırlı olsun canım ben de yeni kürtaj oldum inofolic le hamile kalmıştım ama femara yı kullanmak istiyorum yalnız eczaneden kendim alabilirmiyim reçetesiz ve fiyatı nedir acaba

Hayırlı olsun canım ben de yeni kürtaj oldum inofolic le hamile kalmıştım ama femara yı kullanmak istiyorum yalnız eczaneden kendim alabilirmiyim reçetesiz ve fiyatı nedir acaba
Canım günde 2 kere adetin 5. Gün başlanıyor. 100 küsür lira alınıyor.yumurta çoğaltıyor. Hamilelik sansin artıyor yan etkisi yok. Meme kanseri ilacı yan etkisi yumurta geliştirmesi ve çoğalması.sogan suyu da ic

Soğan suyu değil de hayıt suyu kullaniyorum eczaneden kendim alabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…