Gebeliğe Hazırlık Pko yumurtlama kafa karışıklıgı:/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapicam. Kan testi falan da yaptirmicam 1 hafta. Idrarda çizgiyi takip etcem koyulaşirsa kan vericem. Kan verip sonra kimyasal olunca daha çok üzülüyorum
Hiç üzülme beni dinlersen gebelik testi yaptır kanda yoksa hemen inofolic kullan günde 1 tane al adet olunca 2 ye çıkar ovulasyon testi de al ikisini dene bence kalırsın yumurta aki felan varsa yumurtaların güzel çalışıyordur tabi imkanın varsa bu söylediklerini yap inşallah kalırsın

Kan pihtilasmasi var bende. Kan verince pihtilasip kimyasal oluyo diye düşünce yerleşti aklima. Alakası bile yok belki ama korkuyorum kan vermeye bu yüzden. Coraspin içmeye başladım

Kan pihtilasmasi var bende. Kan verince pihtilasip kimyasal oluyo diye düşünce yerleşti aklima. Alakası bile yok belki ama korkuyorum kan vermeye bu yüzden. Coraspin içmeye başladım
Ya kan değerlerine de baktır ben en son kürtaj olunca temiz gelmişti demir eksikliği varmış bende dr kan değerlerinden gelişmemiş olabilir dedi ben de ona bağlıyorum hamile kalmadan önce her şeyi kontrol attır ben doktoruma öyle dedim planlı gebelik istiyorum dedim sen de konuş öyle şöyle doktoruna

Aslında ilacı bırakınca gittim ama kendi kendine 3.adetini gör öyle gel dedi. Ben de o ara hamile kaldım işte. Yani evdeki testte çok silik çıktı ama ben vucudumdan anlıyorum. Bende kan pıhtılaşması var kimyasallar ondan kaynaklı olabilir dediler. Sence kan aldırınca kan pıhtılaşması olur mu? Öyle olur diye kan vermeye korkuyorum. Kan vercem pihtilascak kanım yine kimyasal olcak diye

Ne alakası var ya bak beni de şüpheye düşürdün öyle bir şeyi ilk defa duydum kan verince kan mı pihtilasiyormus bence ondan değil yumurta gelişirken sorun oluyor bence ya da sperm de sorun vardır ben demir eksikliğinden kaliteli olmadığını düşünüyorum benim gelişmediği icin

Alakası tabi yok ama o korku kaldı bende :/ mesela ilk kimyasal duştan sinra kanamam başladı diye bugün soğuğa yakın suyla 5 dkda banyo yaptım. Çünkü o korkular kaldı bende

Alakası tabi yok ama o korku kaldı bende :/ mesela ilk kimyasal duştan sinra kanamam başladı diye bugün soğuğa yakın suyla 5 dkda banyo yaptım. Çünkü o korkular kaldı bende
Çok fazla vücuduna takma akışına bırak kimyasal olmasının sebebi yumurtanın veya spermin sorunlu olmasi bundan sonrası hep aynı olacak diye bişey yok ben ilk kimyasal geçirdim sonrakinde normal gebeliktuli ama kese geç gelişti sadece ve temiz geldi rapor bence sen de kan değerlerine baktır esin de muayene olsun planlı bir şekilde gebe kal en azından bu kadar stres yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…