İdrara sık çıkma için erken ama diğer belirtiler benziyor. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olman gerekiyordu. Adetin geçmiş. Bence bi test yap varsa kesin çıkar.Kızlar merhaba,
Ben pkoluyum. 28 Martta yumurta akı gibi uzayan kıvamlı akintim geldi ve degerlendirdik 2 gün. 3 gün içinde göğüslerim dolgunlasmaya başladı. Üstünden tam 15 gün geçti ve şuan göğüslerim normal halinin 2 katı. Hem sert hem de hacim olarak baya büyük. Kasıklarımda falan şu an ağrı sızı hiçbir şey yok. Yumurtlamadan sonra ara ara olmuştu. Şimdi ben gerçekten 28 martta yumurtladiysam, 15 gün içinde regl olmam gerekiyor değil mi? Yani bugün yarın regl gelmezse şüphelenmeye başlayabilirim sanırım dimi? Wc ye gitme sikligimda cogaldi gibi. Test yapsam çıkar mi acaba?
( Son reglim 25 şubatta başladı 2 martta bitti dogum kontrol hapını 2 ocakta bıraktım. )
Belirtileri bilemem herkeste değişiyor. Kesinlikle test yap çıkar. Nasıl dayanıyorsunuz maşallah:) Allah bana da böyle sabır versin. Ben BATA beş günkala başlıyorum şüphelenmeyeKızlar merhaba,
Ben pkoluyum. 28 Martta yumurta akı gibi uzayan kıvamlı akintim geldi ve degerlendirdik 2 gün. 3 gün içinde göğüslerim dolgunlasmaya başladı. Üstünden tam 15 gün geçti ve şuan göğüslerim normal halinin 2 katı. Hem sert hem de hacim olarak baya büyük. Kasıklarımda falan şu an ağrı sızı hiçbir şey yok. Yumurtlamadan sonra ara ara olmuştu. Şimdi ben gerçekten 28 martta yumurtladiysam, 15 gün içinde regl olmam gerekiyor değil mi? Yani bugün yarın regl gelmezse şüphelenmeye başlayabilirim sanırım dimi? Wc ye gitme sikligimda cogaldi gibi. Test yapsam çıkar mi acaba?
( Son reglim 25 şubatta başladı 2 martta bitti dogum kontrol hapını 2 ocakta bıraktım. )
Belirtileri bilemem herkeste değişiyor. Kesinlikle test yap çıkar. Nasıl dayanıyorsunuz maşallah:) Allah bana da böyle sabır versin. Ben BATA beş günkala başlıyorum şüphelenmeye
Erken gebelik testi mi normal mi?Dayanamiyorumkicuma gün yaptım çıkmadı olsa çıkardı diye düşündüm hâlâ regl olmayip wc ye çok çıkınca şüphelerim arttı. Yapcam saat 4 gibi bakalım:)
Normal yaptım. Çünkü daha önce 10 günlükken yakalamıştım normal teste. Kimyasal oldu amaErken gebelik testi mi normal mi?
Anladım canım hayırlısı bakalım. Pko işleri karışık inşallah hamilesindir. Ben de bat bekleyeyim çok zor beklemek yaNormal yaptım. Çünkü daha önce 10 günlükken yakalamıştım normal teste. Kimyasal oldu ama
İdrara sık çıkma için erken ama diğer belirtiler benziyor. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olman gerekiyordu. Adetin geçmiş. Bence bi test yap varsa kesin çıkar.
Bende göğüs şişliği ağrısı adete 3-4 gün kala başladı. Ama kiminde daha önce kiminde battan sonra başlıyormuş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Ama 2 katına çıkacak kadar çok büyümesi fazla sanki. Bende 2 beden büyüdü ama 3 aylık oldum ben. Normal yani. Senin daha bat geçmedi. Neyse bi test yap belli olur.Idrara sık çıkma bugün basladi. Ama göğüs şişliği 12 gündür falan var. 2 katına çıktı
Bende göğüs şişliği ağrısı adete 3-4 gün kala başladı. Ama kiminde daha önce kiminde battan sonra başlıyormuş bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Ama 2 katına çıkacak kadar çok büyümesi fazla sanki. Bende 2 beden büyüdü ama 3 aylık oldum ben. Normal yani. Senin daha bat geçmedi. Neyse bi test yap belli olur.
Benim de öyle olmuştu yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk defa öyle olmuştu ve hamileydim malesef 2 ay önce kürtaj oldum ama yeniden nasip eder inşallah sen de hamilesindir inşallahIlginç şekilde büyüdü. 10 gün içinde oldu. Bakalim belli olcak bugün.
Benim de öyle olmuştu yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk defa öyle olmuştu ve hamileydim malesef 2 ay önce kürtaj oldum ama yeniden nasip eder inşallah sen de hamilesindir inşallah
Benim de öyle olmuştu yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk defa öyle olmuştu ve hamileydim malesef 2 ay önce kürtaj oldum ama yeniden nasip eder inşallah sen de hamilesindir inşallah
Kaç gün var adetine benim 3 gün varken çok silik çizgi çıkmıştı tam adet gününde çift çizgi cıktiYa şimdi teste bi daha baktım varla yok arasi bi çizgi var :/ regl olmazsam hamileyim demek
Pkoyum ben bilmiyorum o yüzden kaç gün varKaç gün var adetine benim 3 gün varken çok silik çizgi çıkmıştı tam adet gününde çift çizgi cıkti
Yumurtlama tarihini biliyormusun peki yumurtladiktan 14 15 gün sonra adet görmen lazımPkoyum ben bilmiyorum o yüzden kaç gün varkafasina göre bizde 40 gün 45, 50, 2ay ..
28 veya 29 martta yumurtladıysan bugün yarın adet olman lazım 1 hafta bekle adet olmazsan test yap yine belki geç döllenme de olabilirPkoyum ben bilmiyorum o yüzden kaç gün varkafasina göre bizde 40 gün 45, 50, 2ay ..
Yumurtlama akıntısını 28 martta gördüm. Dün test yaptım bişey yok gibi. Bekliyorum şu an ama çok sıkıcı bu bilinmezlik:)28 veya 29 martta yumurtladıysan bugün yarın adet olman lazım 1 hafta bekle adet olmazsan test yap yine belki geç döllenme de olabilir
Canım hayırlısı olsun stres yapma 1 hafta bekle bakalımYumurtlama akıntısını 28 martta gördüm. Dün test yaptım bişey yok gibi. Bekliyorum şu an ama çok sıkıcı bu bilinmezlik:)
Canım hayırlısı olsun stres yapma 1 hafta bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?