• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pkoyım kilom var ve adetim düzenli ..6ay hamile kalamadım sonra beklenmedik bi zaman clomen ile hamile kaldım .. olur kızlar sabredin az
Ne güzel maşallah bnde her ay adet oluyorum ama 2 yıl oldu canm hala gebelik yok klomenle bile büyümedi. Allah büyük zamla inşallah olur.

Bnde pko oldugumu öğrendim ama adetlerim duzenli yumurta çatlıyor ama olmuyor 😔 doktora da gidemicez
Aynn canm bnde Şubat'ta tedaviye başladım daha doğru düzgün başlamadan ara verdik. Vardır bundan da bı hayır. Ülke düzelsin de oluruz elbet hamile tabi Allah'ın izniyle. Bnm de adetim düzenli her ay oluyorum ama yumurtam cokk dirençli. Buyumuyor daha çatlatma evresine gecemedim. 😔😔😔😔

Aynn canm bnde Şubat'ta tedaviye başladım daha doğru düzgün başlamadan ara verdik. Vardır bundan da bı hayır. Ülke düzelsin de oluruz elbet hamile tabi Allah'ın izniyle. Bnm de adetim düzenli her ay oluyorum ama yumurtam cokk dirençli. Buyumuyor daha çatlatma evresine gecemedim. 😔😔😔😔
Benimki buyuyor ama dollenme olmuyor direncli mi oluyor aceba hangi ilaci verdi sana

Benimki buyuyor ama dollenme olmuyor direncli mi oluyor aceba hangi ilaci verdi sana
Klomen canm sağlıklı değil demekki büyüyen yumurtan havuc ye bol boll faydası olabilir. Arkadaş havuç yemişti baya fayda görmüştü sende dene istersen. Yumurta buyumeyince dirençli oluyor.

Klomen canm sağlıklı değil demekki büyüyen yumurtan havuc ye bol boll faydası olabilir. Arkadaş havuç yemişti baya fayda görmüştü sende dene istersen. Yumurta buyumeyince dirençli oluyor.
Incir felan cok denedim ama bi sonuc alamadim onu da deniyim bari

Back