Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gözüküyor canm. Benm değerler seninkinin altında bnde polistik overim maalesef bnde düzenli adet görüyorum.
Ben gebelik isterken 3 ayda bir kan verip hormonlarima baktiriyordum canm. Hep bana normal skinti yok gebe kalırsın dediler. Ama hala kalamadim. Ve o süreçte kimse bana polistik over sin demedi. Demiyorlar canım maalesefhangi degerden anliyorsunuz cunku iko ayri doktora gittim ikiside soylemedi bana bun soylemeleri gerekmez miydi
Ben gebelik isterken 3 ayda bir kan verip hormonlarima baktiriyordum canm. Hep bana normal skinti yok gebe kalırsın dediler. Ama hala kalamadim. Ve o süreçte kimse bana polistik over sin demedi. Demiyorlar canım maalesef
19 aydır canm bir sene bekle dediler . Bekledim sonrada dosya doldurmam için 3 ay gel git yaptım Şubat'ta klomene başladım yumurtalarim büyümedi. Adeti bekliyom canm.ne zamandir deniyorsunuz
Ya kim söyledi değerlerden belli olur diye. Yok öyle bir şey ya. Pkos ancak doktorun alttan muayenesi ile görülür değerlerle hiçbir ilgisi yoktur. Benim ablamla değerlerim hemen hemen aynı. Aynı doktora da göründük onda çikolata kisti çıktı bende pkos. Öyle saçmalık mı olur ya??Kizlar aranizda pko olan var mi baska bi baslikta hormon degerlerimi yazmistim bir kisi pko oldugumu soyledigi. Doktor degerlerin iyi demisti. Adetim duzenlidir hep. Degerlerimi paylastim yardimci olur musunuz
Degerlerde pco demek zor olabilir ama şu bir gercektir ki lh yüksekligi varsa kesinlikle kist vardir arkadasin 12 cikmis sinirda ve kist olusabilir benimde ilk 12 di sonradan aniden boyle yukseldi ve kistler olduYa kim söyledi değerlerden belli olur diye. Yok öyle bir şey ya. Pkos ancak doktorun alttan muayenesi ile görülür değerlerle hiçbir ilgisi yoktur. Benim ablamla değerlerim hemen hemen aynı. Aynı doktora da göründük onda çikolata kisti çıktı bende pkos. Öyle saçmalık mı olur ya??
Ama biz kalkıp da diyemeyiz ki sen de pkos var. Doktor dışında kimse diyemez. Bazen değerler yüksek oluyor ama kişi de hiçbir rahatsızlık olmuyor. Değerlerin yükselmesi bazen strese bağlı bazen de yediğimiz içtiğimiz her şeye. Ama burada doktor olmayan kişiler kalkmış canım sende pkos var diyor kadın 2 doktora gittim söylenmedi öyle bir şey diyor yok sende pkos var. Harbisi sinir bozucu bir durum.Degerlerde pco demek zor olabilir ama şu bir gercektir ki lh yüksekligi varsa kesinlikle kist vardir arkadasin 12 cikmis sinirda ve kist olusabilir benimde ilk 12 di sonradan aniden boyle yukseldi ve kistler oldu
Tabiki bunun teşhisi burda yapilamaz pco oldugumu ogrenmeden gittigim doktor bana hicbir sorun olmadigini soyledi ve bu yuzden yanlis tedavj ile çok zaman kaybettim ama sonraki doktorum pco kesinlikle dedi ve dogru tedaviyle hamile kaldm bunu sadece doktor teshis edebilirAma biz kalkıp da diyemeyiz ki sen de pkos var. Doktor dışında kimse diyemez. Bazen değerler yüksek oluyor ama kişi de hiçbir rahatsızlık olmuyor. Değerlerin yükselmesi bazen strese bağlı bazen de yediğimiz içtiğimiz her şeye. Ama burada doktor olmayan kişiler kalkmış canım sende pkos var diyor kadın 2 doktora gittim söylenmedi öyle bir şey diyor yok sende pkos var. Harbisi sinir bozucu bir durum.
Benim lh da bu civardaydi ama pcos olmadığımı söyledi doktor.Degerlerde pco demek zor olabilir ama şu bir gercektir ki lh yüksekligi varsa kesinlikle kist vardir arkadasin 12 cikmis sinirda ve kist olusabilir benimde ilk 12 di sonradan aniden boyle yukseldi ve kistler oldu
Benimde 12deyken demedi ama bikac ay icerisinde yukseldikce yukseldi lh yukselince kistler olustu saracoglunu dinledim lh fshdan yuksekse kesinlikle kistiniz var demisti eminim iyi dinledim cunku ayni sorunlari yasamistim ben aslan pencesiyle 24den 9a geldiBenim lh da bu civardaydi ama pcos olmadığımı söyledi doktor.
Lh hormonunuz aslan pencesyle mi düştü. Bnmde lh 20 düşürmek için hayıt tohumu Civan percemi aslan pençesi karıştırıp içiyorum 12 gün oldu umarım benimkide düşer. Klomenle bile yumurtalarim büyümediBenimde 12deyken demedi ama bikac ay icerisinde yukseldikce yukseldi lh yukselince kistler olustu saracoglunu dinledim lh fshdan yuksekse kesinlikle kistiniz var demisti eminim iyi dinledim cunku ayni sorunlari yasamistim ben aslan pencesiyle 24den 9a geldi
Canim hayit icip yukselten duydugum icin sadece aslan pencesi ictim 15 gun civari ve yaninda innofolic toz olani iç klomen icerken yumurtanin buyumemesi mumkun degil o toz da lh dusuruyor klomensiz hamile kalan bile oldu ama ben kalamadim ve innofolic kesinlikle bir mucize bitkisel bisey hicbir zarari yok pco nun ilaci diyebilirimLh hormonunuz aslan pencesyle mi düştü. Bnmde lh 20 düşürmek için hayıt tohumu Civan percemi aslan pençesi karıştırıp içiyorum 12 gün oldu umarım benimkide düşer. Klomenle bile yumurtalarim büyümedi![]()
Benim 2 kere buyumedi 3.defa innofolicle buyudu olmadi 4.de klomen gunde 4 taneyle ve sabah aksam innofolicle hamile kaldm arkadasimda oyle gebe kalmayi kolaylastiriyor yumurtaliklar icin cok iyiLh hormonunuz aslan pencesyle mi düştü. Bnmde lh 20 düşürmek için hayıt tohumu Civan percemi aslan pençesi karıştırıp içiyorum 12 gün oldu umarım benimkide düşer. Klomenle bile yumurtalarim büyümedi![]()
Benim lh da bu civardaydi ama pcos olmadığımı söyledi doktor.