pko ve sogan kürü

elif1515

♡Rabbim Neylerse, Güzel Eyler♡
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
521
219
27
pkolu olup soğan kürüyle hamile kalanlar hikayelerinizi paylaşın lütfen

Ben olabilirim belki. Sogandan mi kaldim bilmiyorum ama bebek dusunmeye basladigim ve korunmadigim ilk ay sogan kuru yapmistim o ay hamile kaldim. Ayni zamanda bal tarcin coreotu yiyodum.ikisinden biri mi fayda etti yoksa allahim zaten kismet etmisti de denk mi geeldi bilmiuorum

peki nasil uyguladin kurlerini acaba
tesekkur ederim cevabin icin

gözünüz aydın cok sevindim acaba bi rahatsizliginiz varmiydi ? esinizde veya sizde ?

gözünüz aydın cok sevindim acaba bi rahatsizliginiz varmiydi ? esinizde veya sizde ?
Yoktu sadece yumurtalık kistim vardı bir sene bekledik olmadi rahim filmi cekincektim gerek kalmadı bilseydim ilk zamanlar denerdim soğan suyu bana çok iyi geldi... İnsallah herkese nasip olur... Cok yorucu bir süreç

bende başladım.. 4. günüm bugün
öyle aman aman belirtiler yok aslında ama 5-6 aydır regl olmadigim için oluşan karın şişliğim gitmiş durumda .

bende bebek istiyorum . inşallah faydası olur .

bende başladım.. 4. günüm bugün
öyle aman aman belirtiler yok aslında ama 5-6 aydır regl olmadigim için oluşan karın şişliğim gitmiş durumda .

bende bebek istiyorum . inşallah faydası olur .
insallah canim

Elif hanım sonuç nedir soğan kürü iyi geldi mi
canim 8 gun kullandim zaten 2 gun gecikmeli adet oldum hamilelik yok suan hayit hapini deniyorum insallah bu ay olur ki hic umidim yok allahtan umut kesilmez diyip bekliyorum
senin rahatsizligin varmi ozel olmazsa canim ?

19 yaşındayım henüz evli değilim hastaneye gitmeyi düşünüyorum 2 3 ay da bi olduğum oluyo soğan kürünün faydalarını gören çok olmuş denemek istiyorum bi faydasını görmezsem hastaneye gidicem doktora gitmektende korkuyorum sizce bende işe yarar mı yoksa normalmi bu

pardon ben seni evli zannettim canim
benim gorumcem pkolu cocugu olmuyo
oda senin gibi 2 3 ayi buluyor.
bir ay sogan kuru kullandi sadece aksamlari ac karna icebildi calistigi icin vakti olmadi
buna ragmen o ay icinde adet gordu vaktinde
dene derim bi zarari olmaz diye biliyorum
sen doktora gitsende bekar oldugun icin alttan muayene olmaz bu konuda korkma sadece kan alip hormonlarina bakarlar canim
yinede gec olmadan bi doktora gorun derim
ilerde evlendiginde de cocugunun olmamasi gibi bi sorunla karsilasabilirsin
erkenden ol tedavini

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu ay kullandıktan sonra gidicem sizde inşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza daha çok yenisiniz çok kişi tanıyorum sizin gibi şimdi 2 3 tane çocukları var sıkmayın canınızı kafaya takılacak bişey evet ama ne zaman rahat olursanız stres yapmazsanız o zaman hiç beklemediğiniz bi anda veir Rabbim. Çaresi olan bişey geç olsun sağlıklı olsun inşallah canım

rica ederim kuzum allah sendende razi olsun insallah sagligina kavusursun hastaneye gerek kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…