pko ve primolut-n

kizkiz91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
1
0
1
33
herkese selamlar,
ben de de pko var yıllardır fakat normal regli oluyorum. bazen gecikiyor max 3 ve ya 4 gün. çatlatma iğnesi ve klomen faydalı olmadı yumurta çatlamadı. sonra bir süre kendi haline bıraktım. son doktor kontrolumde yumurtam çatlamamış ve bunun için primolut-n hapını verdi. kisti düşüreceğini söyledi. yaklaşık 6-7 aydır çocuk denemelerimiz var nasıl olacak bilmiyorum.
benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi? yada ilacı kullanan

herkese selamlar,
ben de de pko var yıllardır fakat normal regli oluyorum. bazen gecikiyor max 3 ve ya 4 gün. çatlatma iğnesi ve klomen faydalı olmadı yumurta çatlamadı. sonra bir süre kendi haline bıraktım. son doktor kontrolumde yumurtam çatlamamış ve bunun için primolut-n hapını verdi. kisti düşüreceğini söyledi. yaklaşık 6-7 aydır çocuk denemelerimiz var nasıl olacak bilmiyorum.
benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi? yada ilacı kullanan
Banada ilk gittiğimde doktor pcos dedi. Benimde şu son 6 7 aya kadar 3 5 gün gecikmelide olsa adetim olurdu. Son 6 ayda stresinde etkisiyle olduğunu düşünüyorum 1.5 ay filan adet olmadığım oldu. Doktora gittim çocukta yok tabi. Pcos dedi. Hormonlarımda normal çıktı. Amh yüksek çıktı 8.57. Sonra aşılama kararı çıktı bize. Eşimdede bi takım problemler vardı. Ultrasona girdim adetliyken farklı bi doktor baktı. Sende pcos yok kilon olduğu için adet düzensizliğin vardır dedi. Şu an iğne kullanıyorum aşılama için. Hakkımızda hayırlısı olsun. İsteyen herkese versin Rabbim.

Back