• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko ve hamilelik

Semanurgelin

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
62
18
18
27
Merhaba kizlar pko hastasıyım yaklaşık 2 yıldır evliyim korunmadigimiz halde bebisimiz olmuyor daha önce de gittim özel Dr da klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama malesef döllenme olmadığı için gebelik olmadı uzerinden 1 yıl adet gormedim geçen ay Dr a gittim adet sokturucu ilaç yazdı 3. Günü tekrar gittim test yaptı test sonuçları pko hastalığına göre normal çıktı ve bana bu ay kullanmam için ilaç verdi "ALVİTAL PLUS" daha önce kullanan gebe kalabilen var mı Dr olumlu konuştu bilmiyorum sizlere sormak istedim yardımcı olurmusunuz

Canım merhaba bende 1 buçuk sene korunmadik eşimle hamile Kalamamistim doktora gittik ve pko dendi 3 kere çatlatma iğnesi oldu ama olmadı sonra hsg yani rahim filmi çekildi 2. Ayinda hamile kaldım. Şuan oglum 3 yaşında 1 senedir korunmuyoruz hamile kalmadım gene doktora gittim bana ve eşime plentyfert ilaç verdi 3 ay boyunca kullancaz dedi bakalım nolucak Allah in herkese evlat sevinci yaşatsın

Canım merhaba bende 1 buçuk sene korunmadik eşimle hamile Kalamamistim doktora gittik ve pko dendi 3 kere çatlatma iğnesi oldu ama olmadı sonra hsg yani rahim filmi çekildi 2. Ayinda hamile kaldım. Şuan oglum 3 yaşında 1 senedir korunmuyoruz hamile kalmadım gene doktora gittim bana ve eşime plentyfert ilaç verdi 3 ay boyunca kullancaz dedi bakalım nolucak Allah in herkese evlat sevinci yaşatsın
Rabbim evladınızi size bağışlasın Bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda sana da 2 bebiş sevinci yaşatsın inşallah bende geçen ay hsg çekildim bu ay da aşılama deniycez bakalım pek ümidim yok ama hayırlısı artık

Hsg sonrası ilk gebeliğin kendiglinden mi oldj canım

Back