Pko ve hamile kalmak icin sogan kuru hakkinda yardimci olurmusunuz ?

crasiva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
176
18
118
31
Selam kizlar :) pko rahatsizligim oldugu icin bir suru ilac kullandim adetim icin ve bebis istiyorum ama olmuyo malesf simdide sogan kurunu denemeye karar verdim.ama nasil kullanicagimi bilmiyorum internette herkez farkli seyler yazmis aklim karisti yardimci olurmusunuz?hamile kalmayi kolaylastirmak icin sogan kurunu nasil kullanicam aranizda bunu kullanip hamile kalan varmi ne kadar sure uyguladiniz ne kadar zamanda hamis oldunuz ? Yardimlarinizi bekliyorum kizlar..

tam bugün açılmış olması bu konunun şahane olmuş bende her nekadar yapma taraftarı olmasamda bugün yapmaya karar verdim pko nun yanında bide her ay oluşan kistlerle uğraşıyorum bugün dr um yasmin verdi 2 ay daha bebiş umudu kalmadı Allahım artık bizimde göbüşlerimiz kucaklarımız dolsun kullanıpta hamile kalan arkadaşlar bizede anlatın lütfennn

bende cok urastim doktorlarla yasminle yasmini 4 yil kullandim 1 yila yakinda duphaston biktim artik bizde en yakin zamanda hamis olalim artik birileri anlatsin bize nasil uyguluycaz bunu :)

bende cok urastim doktorlarla yasminle yasmini 4 yil kullandim 1 yila yakinda duphaston biktim artik bizde en yakin zamanda hamis olalim artik birileri anlatsin bize nasil uyguluycaz bunu :)
valla canım benim işlerim öyle anormal ki bana pcos tanısı kondu ama kilolu değilim adet düzensizliğimde yoktu hatta saati bile şaşmazdı sonra pcos kistleri dışında kist oluşmaya başladı 3cm 5 cm falan şimdi onlardan çekiyorum sıkıntıyı bu ay serophene kullanacaktım kist olunca yasmin kullanıp baskılayalım dedi dr valla ne zor işmiş çocuk yapmak kimi arar bulamaz kimi de bulur bilemez hakkımızda hayırlısı ama bu ay soğan kürünü de incir kürünü de uygulayacağım ben inş

al şekerim buldum bi arkadaş özetlemiş sağolsun burda seninle benim dışımda pcos lu yok galiba neyse ayrıntıları böyleymiş:13:
Merhaba kızlar. Soğan kürü hakkında merak edilenleri yazmak istedim çünkü tv de sayın saraçoğlunu izledikten sonra bende çok araştırma yaptım ve bi türlü ne zaman ne kadar hangi durumlarda kullanılması gerektiğini net olarak öğrenemedim ve gidip kitabını aldım. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü mucizevi sonuçlarına bizzat şahit oldum.
Özellikleri: polikistik over ,miyom ve çikolata kistleri, erken menapoz ve FHS hormonunun yüksekliğine iyi geliyor.
Kür: pazarda satılan turuncu kabuklu yemeklik için aldığımız soğanlardan orta boy alıyoruz.(mor yada kırmızı soğan olmaz) çelik bir kapta 1.5 -2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyoruz. En dış turuncu kabuğunu soyduğumuz soğanı 6 ya bölüp kaynamakta olan suya atıyoruz. Ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynayıyoruz ve ılımaya bırakıyoruz. ılıdıktan sonra süzerek öğlen ve akşam yemeklerinden 15 er dk önce içiyoruz. ilk kürümüz 15 gün devam ediyor ve sonlandırıyoruz.
Yanlız küre başlamadan önce küçük bir hesap yapmanız gerekiyorki kür bitiminde adet olmalısınız. yani adet döneminden önceki 15 gün yapılmalı. Ayrıca küre 3-4 ay devam edilebiliyor.2.3. ve 4. kürlerdede adete 10 gün kala başlayıp 10 gün aynı şekilde yine günde 2 kez yapıyoruz.
Şunuda belirtmek istedim Sayın Saraçoğlu bu bitkinin adete kadın rahmi için yaratıldığını ve sağlıklı kadınların bile 6 ayda 1 kez 15 gün bu kürü yapmalarında fayda olduğunu söylüyor.Ayrıca ilk başladığınızda 3 veya 4. günü akıntı oluyor bu normal.Şimdiden kolay gelsin. Umarım kullananlara şifa olur hihoyyyt

Sevgili arkadaşlarım bende kilolu pkolulardanım maalesef, dukan diyeti ile 2 ay da 11 kilo verdim ve 2 aydır sekmeden
regl oldum mucize bu resmen çok kızıyorum kendime daha önce kilo vermediğim için daha vermem gereken 20 ye yakın kilo var
sonrasında bende başlamak istiyorum bebiş yapma girişimine :) bu arada kafanıza çok takmayın stres te tetikliyor bu rahatsızlığı
ben kilolu olmama rağmen evliliğimin 13. ayında ve 17.ayında hiç detavisiz doğal yoldan 2 kez hamile kaldım 2 side karnımda öldü kan pıhtılaşması varmış bu yüzden kalpleri durmuş benden kan ve almaları gereken şeyleri alamadıkları için artık buna fırsat vermeyeceğim çok sağlıklı olucam Allah'ın izniyle hazirandan sonra başlicam sizi de sık sık takip edicem bakalım kimler neler yapıyor
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

yaramass cım inşallah istediğin kiloya biran önce kavuşursun sanırım benim bebişimin olmaması tamamen stresten tabi Rabbim bilir en doğrusunu pcos nun çoğu belirtisi yok çünkü bende ama o sonradan çıkan kistler neden oluyo anlamıyorum çok azimliyiz inşallah başarılı oluruz bu yolda Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Gercekten saol canim kimse yok heralde..benim anlamdigim sey ikinci defa yaparken adetten 10 15 gun once basliycaz ya ama adetim duzensiz nasil hesapliycam onu anlamdim

Merhaba canim bende kilolu pko lulardanim 178 boy 86 kiloyum iki yil once seker ilaciyla sporla dietle 65 e inmistim ama bir yil sonra tekrar o kilolari aldim ve simdide veremiyorum ne yazikki ve asiri tuylenmede var doktorum kilo vermem gerektgini soylemisti ama veremiyorum ne yazikki.seni tebrik ediyorum canim basarin icin ben diette yapamiyorum cunki et ve sebze yiemiyorum anliycagin yemek duzenimde baya bi bozuk :) neyse herseyin hayirlisi onumuzdeki ay sogan kurune basliycam insallah iyi gelirde duzelir hepimiz en kisa zamanda hamis kaliriz allahin izniyle :)

Gercekten saol canim kimse yok heralde..benim anlamdigim sey ikinci defa yaparken adetten 10 15 gun once basliycaz ya ama adetim duzensiz nasil hesapliycam onu anlamdim
evt canım bizim durumumuzda onu tahmin etmek zor oluyo ben bu ay ovulasyon testi kullancam daha öncede kullanmıştım 2 aydır kullanmıyordum ama test pozitif çıktıktan tam 14 gün sonra regl başlıyo inşallah işe yarar

gecen ay bende kullanmistim canim ovulasyon testini ama malesef cift cizgiyi goremedim hic :2: cok yoruldum artik bunlarla urasmaktan ve moralim cok bozuk

gecen ay bende kullanmistim canim ovulasyon testini ama malesef cift cizgiyi goremedim hic :2: cok yoruldum artik bunlarla urasmaktan ve moralim cok bozuk
bende 3-4 ay kullandım hepte gördüm çift çizgiyi ama bebişi göremedim valla canım benimde moralim çok bozuk ama ne yaparsak yapalım tevekkülden başka bişey yapamayız ben öyle hemen evlenince çocuğum olur sanıyordum ama kısmet hakkımızda hayırlısı bu demekki bol bol dua et ve hayırlısını dile buda bizim sınavımız inşallah sonu iyi olur Rabbim annelik duygusundan mahrum etmesin hiçbirimizi

Aynen oyle canim bol bol dua edip hayirlisini dilemekten baska caremiz ama bebislerimiz bizi fazla bekletmesin en kisa zamanda allahin izniyle kavusuruz hepimiz insallah..bigun burdan birbirimze mujdeli haberiimizi veririz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…