Gebeliğe Hazırlık PKO ve Bebiş Sürecini Hızlandırmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mimice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
280
145
53
merhaba kızlar
Yıllardır kurtulamadığım bir polikistik over sendromu var bende.
Hamilelik sürecini hızlandırmak için biraz araştırma yaparken karşıma bir yazı çıktı. Siyah üzümdeki maddenin pko'nun yan etkilerini giderdiği ile ilgili... Bu etken madde de resveratrol isminde birşeymiş. İçinizde bunun deneyen var mı ?

Ya da kendinizce bulduğunuz başka çözümler... ? Yürüyüş ile desteklemeye çalışıyorum. Bunun dışında neler yapabilirim?

Inofolic combi ya da promotil women gibi vitamin takviyeleride inotizol icerdigi icin pco da kaliteli yum uretimini destekliyormus diye biliyorum..

Bunu haricinde yumurtan hic buyumuyor ise ilac destegi ile buyutuyorlar

Inofolic combi ya da promotil women gibi vitamin takviyeleride inotizol icerdigi icin pco da kaliteli yum uretimini destekliyormus diye biliyorum..

Bunu haricinde yumurtan hic buyumuyor ise ilac destegi ile buyutuyorlar

Teşekkür ederim canım cevabın için.
İnofolik kullanıyordum fakat aşırı bir fiyat artışı oldu o yüzden bırakmak zorunda kaldım. 10 günde bitiyor 1 kutusu.
bide ovülasyon takibi yapıyım kendim evde dedim. ama yakalamak ne mümkün regl dönemi araları o kadar uzun ve dengesiz ki. oda pek başarılı olmadı bende.

ümitsizliğe de kapılmak istemiyorum açıkçası. PKO olup hamile kalmış bir çok kişi var forumda.
Sende de aynı problem mi var yoksa ?

Bende pco yok ama klomen ve cat ignesi oluyorum 2. Ayim ins olumlu olur🙏 Stres var bende bolca:)
Istersen bir doktora gorun belki daha makul fiyatli takviyeler vardir pco ile kendi kendine yakalaman zor
Olabilir

Bende pco yok ama klomen ve cat ignesi oluyorum 2. Ayim ins olumlu olur🙏 Stres var bende bolca:)
Istersen bir doktora gorun belki daha makul fiyatli takviyeler vardir pco ile kendi kendine yakalaman zor
Olabilir
Hepimiz için hayırlısı olsun. En doğru zamanda gelsin bebisler kucağımıza inşallah. Stres kötü etkiliyormus aman diyim dikkat et...

Bendede var pco senelerdir şimdi bebek istiyoruz daha iki kere denedik olmadı, şimdi foliday diye bir folik asit kullanacağım ve hayıt tohumu suyu düzenli olarakta içeceğim umarım şifa olur,
Pcoda kiloluysaniz o da kötü bir etken ben kilolu değilim ama düzensiz besleniyorum çalıştığım için dışardan da yemek yiyorum bu aralar ona çok dikkat edip yürüyüşle destekleyeceğim inşallah ❤️

merhaba kızlar
Yıllardır kurtulamadığım bir polikistik over sendromu var bende.
Hamilelik sürecini hızlandırmak için biraz araştırma yaparken karşıma bir yazı çıktı. Siyah üzümdeki maddenin pko'nun yan etkilerini giderdiği ile ilgili... Bu etken madde de resveratrol isminde birşeymiş. İçinizde bunun deneyen var mı ?

Ya da kendinizce bulduğunuz başka çözümler... ? Yürüyüş ile desteklemeye çalışıyorum. Bunun dışında neler yapabilirim?
Pko kurtulanacak bir şey değil malesef. Sonuçları azaltılabilir, kontrol altına alınabiliyor.. saraçoğlu da üzüm sivilce yapar uzak durun mutlaka diyor. şaşırdım doğrusu..

Bendede var pco senelerdir şimdi bebek istiyoruz daha iki kere denedik olmadı, şimdi foliday diye bir folik asit kullanacağım ve hayıt tohumu suyu düzenli olarakta içeceğim umarım şifa olur,
Pcoda kiloluysaniz o da kötü bir etken ben kilolu değilim ama düzensiz besleniyorum çalıştığım için dışardan da yemek yiyorum bu aralar ona çok dikkat edip yürüyüşle destekleyeceğim inşallah ❤
Hareket en onemlisiymis pko'da. Kilolu daha olmasan hareket egzersiz gerçekten faydalı diyorlar. Ki bende faydasını gördüm. Yürüyüş yaptığım dönemlerde regl oluyordum 2-3 hafta içinde :)

Pko kurtulanacak bir şey değil malesef. Sonuçları azaltılabilir, kontrol altına alınabiliyor.. saraçoğlu da üzüm sivilce yapar uzak durun mutlaka diyor. şaşırdım doğrusu..
Evet belki kurtulmak diye birşey yok ama etkilerini en aza indirebiliriz . En azından bunun için yapılacak seyleri deneysek faydası olabilir regl düzeni ,ve hamilelik için.

Back