- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 29
-
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Ne deniyorsun canimİnternette çok okudum aspir setini kullanıp hamile kalanları. Adeti düzenli olanları.
Bende alıp kullanmak istedim aslında ama eminde olamadım senin gibi. Birçok şey deniyorum hepsi birbirine karıştı
Ne deniyorsun canim
Şimdi hayita başladım. İki gündür içiyorum Doktor birde inofolik vermişti onu kullanıyorum.[/
Analdm canim ben alicam heralde o setten
Bende alicam bi denemek istiyorum o settenŞimdi hayita başladım. İki gündür içiyorum Doktor birde inofolik vermişti onu kullanıyorum.
Bende alicam bi denemek istiyorum o setten
Artk bimmiyorim adet olim alip denicemDene bakalım sende nasıl sonuç vericek canım
Inslalah bakalim bugun gelmedi yarin gelir heralde bende merk ediyroum denemek istiyorum.Bizde o fiyata almistik ben aspir yagi ve sandoloz sakizli elma sirkesini birer tatli kaşiği ilik suya koyup sabah aç karinla içiyodum keten tohumu yaginida aksamlari yatmadan önce bir tatli kasigi icip 1 bardak ilik su iciyodum üstüne 2 günde birde cörek otu yagi iciyodum 1 tatli kasigi çok umutluydum ama bende gram etki etmedi insallah sende etki eder canim
Merhaba faydasını gördünüz mü?Inslalah bakalim bugun gelmedi yarin gelir heralde bende merk ediyroum denemek istiyorum.
Canim icemedim ben onlari tadinkotu geldi migdem kalkti icemedim.Merhaba faydasını gördünüz mü?
Cnm mrb bnde gecen ay asilama ypmstm tutmadi bu yaglari bayagidir takip ediodum siparis verdim yaklasik 3 haftadir iciorum bklm umarim faydasini goruruz bu ara akinti ve koku var bnde rahimi mi temizlio ne :))Canim siparis verdm bende baya arastrdm. Tedavileri onlarca para veriyoruz 95 lira cok birsey degil denemek istedm belki fyda eder belki etmez bakalim bugun yarin gelir hemen baslicam kullanmaya sen nasil kullandin
Canim kullanabiliyosan ne mutlu. Ben dedigim gbi icemedim. Bakalim yazarsn yine durumunuCnm mrb bnde gecen ay asilama ypmstm tutmadi bu yaglari bayagidir takip ediodum siparis verdim yaklasik 3 haftadir iciorum bklm umarim faydasini goruruz bu ara akinti ve koku var bnde rahimi mi temizlio ne :))
Bir fark gördünüzmü adetlerinizde falan???Cnm mrb bnde gecen ay asilama ypmstm tutmadi bu yaglari bayagidir takip ediodum siparis verdim yaklasik 3 haftadir iciorum bklm umarim faydasini goruruz bu ara akinti ve koku var bnde rahimi mi temizlio ne :))
Cnm bn tam 1 ay kullndm dun test yptm uc gun gecikmisti ve resmenbteste pozitif gordum bugun kan verdm ins.sonuc iyi cikar bu yaglaaaar resmen mucizeee iki yildr ugrasiorum uc yildr evliyim rabbim herkese nasip ersn bn yaglarda tereddutluydum bukdr cbuk bklemiodumBir fark gördünüzmü adetlerinizde falan???