- 31 Ocak 2019
- 21
- 235
- 43
- 36
- Konu Sahibi burcu_8981
-
Haklısın ben de bı kere deneyip hemen tüp bebek denedık fazla arttırmıyor malesefCanım aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok ihtimali %15 arttırıyo en fazla, bu yüzden tüp düşün derim, ben klomen kullandım sadece bu ay bi kez daha denicem ama olmazsa direk tüp aşılamayı pas geçicem boşa zaman kaybı gibi geliyo bana
Evet haklisin ama doktorlar pko grubunda ilk once asilama oneriyolar bide arastirdim tutanda cok vardi denemek.lazm die dusundum ben. Bakalim bu 2. Olmazsa zaten tup bebek olucakCanım aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok ihtimali %15 arttırıyo en fazla, bu yüzden tüp düşün derim, ben klomen kullandım sadece bu ay bi kez daha denicem ama olmazsa direk tüp aşılamayı pas geçicem boşa zaman kaybı gibi geliyo bana
Peki su an ki durumun nedir tup bebek sonucun?Haklısın ben de bı kere deneyip hemen tüp bebek denedık fazla arttırmıyor malesef
Beklıyorum canım bu ayın 9 unda test yaptırıcaz kanda ınsallah vardırPeki su an ki durumun nedir tup bebek sonucun?
Ne durumdasınız peki, tüpün süreci zorlu mu acı sozı falan oluyomu canım hangi aşamadasınızHaklısın ben de bı kere deneyip hemen tüp bebek denedık fazla arttırmıyor malesef
İnşallah tutar canım hayırlısıylaEvet haklisin ama doktorlar pko grubunda ilk once asilama oneriyolar bide arastirdim tutanda cok vardi denemek.lazm die dusundum ben. Bakalim bu 2. Olmazsa zaten tup bebek olucak
Suan kasık agrısı cok oluyor sadceNe durumdasınız peki, tüpün süreci zorlu mu acı sozı falan oluyomu canım hangi aşamadasınız
Masrafı ne kadar tuttu canım, ne zaman belli oluyo tutup tutmadığıSuan kasık agrısı cok oluyor sadce
Benim de test gunum 9 u. Insallah pozitifi goruruzBeklıyorum canım bu ayın 9 unda test yaptırıcaz kanda ınsallah vardır
Hadı ınsallah bırbırımıze müjde verırızBenim de test gunum 9 u. Insallah pozitifi goruruz
Ay insallah yaBeklıyorum canım bu ayın 9 unda test yaptırıcaz kanda ınsallah vardır
Hayırlı haberlerinizi bekliorum insBenim de test gunum 9 u. Insallah pozitifi goruruz
Amin insallahhhhİnşallah tutar canım hayırlısıyla♥
8. Gün dayanamayip yaptim aslinda bi sonuc alamicami bile bile tqbiki negatifti. Bugun 15. Gunum adet olmadim ama olcakmisim gibi agrilarim.var kafam cok karisik. P.tesiye kadar olmazsam kan testine gidicem bakalim@burcu_test yaptın mı canım ne durumdasın
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah8. Gün dayanamayip yaptim aslinda bi sonuc alamicami bile bile tqbiki negatifti. Bugun 15. Gunum adet olmadim ama olcakmisim gibi agrilarim.var kafam cok karisik. P.tesiye kadar olmazsam kan testine gidicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?