Aşılama Pko ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın ben de bı kere deneyip hemen tüp bebek denedık fazla arttırmıyor malesef

Evet haklisin ama doktorlar pko grubunda ilk once asilama oneriyolar bide arastirdim tutanda cok vardi denemek.lazm die dusundum ben. Bakalim bu 2. Olmazsa zaten tup bebek olucak

8. Gün dayanamayip yaptim aslinda bi sonuc alamicami bile bile tqbiki negatifti. Bugun 15. Gunum adet olmadim ama olcakmisim gibi agrilarim.var kafam cok karisik. P.tesiye kadar olmazsam kan testine gidicem bakalim
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum

Kızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti adet oldum ve hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii bende pkoluyum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…