• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko var soğan kürü kullananlar fayda görenler

Arslann12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
5
1
1
29
3 yıl evliyiz 2.5 yildir korunmuyoruz eşimde sperm azlığı var bende pko var ama gebeliğe engel değilmiş. Soğan kürü yapanlar fayda görenler varmı?

3 yıl evliyiz 2.5 yildir korunmuyoruz eşimde sperm azlığı var bende pko var ama gebeliğe engel değilmiş. Soğan kürü yapanlar fayda görenler varmı?
Ben şuan elimde soğan suyuyla okudum bunu. Deniyorum olumlu olursa paylaşırım. Benimde pko var

Merhaba bendw de pko vardı çatlatma iğnesi kullandım klomen kullandım olmayınca doktorum rahim filmi istedi o ay eşimle konuştuk bir ay bekleyelim öyle çekyirelim filmi dedik çünkü sürekli aklımızda ha oldu ha olacak derken yorulmuştuk bir ay kafa dinleyelim dedik bende beklediğim ay boşa gitmesin diye soğan suyu kullandım hamile kaldım kullandığım ay bende işe yaradı bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ama içe yaratmıştı bende de ibşallah sizde de yarar rabbim hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende de polikistik over varmış 2 gün önce öğrendim.Ben hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyor malesef.Tekrar hamile kalmak için bana glifor verdi iki gündür içiyorum bakalım hayırlısı olsun.Sogan kurunu ben daha önce denedim işe yaramadı sizde etkili olur insallah

Bende de polikistik over varmış 2 gün önce öğrendim.Ben hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyor malesef.Tekrar hamile kalmak için bana glifor verdi iki gündür içiyorum bakalım hayırlısı olsun.Sogan kurunu ben daha önce denedim işe yaramadı sizde etkili olur insallah
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin kızlar hepimize

Back
X