arkadaşlar merhaba;
ben uzun süredir sizi takip ediyorum tüm yazdıklarınızı da okuyorum bende yazmak istedim, tam 4 senedir evliyim, kızlık zarım esnekti ve ilişkiyi engelliyordu bunu operasyonla aldırdım, maalesef doktorlar da bende pkodan da şüpheleniyor ayrıca vajinismus muyum değil miyim çözemiyorum bana yardımcı olur musunuz sanki ilişkiye girebiliyorum ancak vajinal muayene olamıyorum, kendim oraya herhangi bir cisim sokamıyorum anlamıyorum vajili miyim değil miyim
lütfen bana yardımcı olur musunuz bu vajinismus ilerleyen bir şey mi , mesela egzersiz deniyorum ama parmağımı sokarken içim gıcıklanıyor, apart belli bi yere kadar sokabiliyorum sonra enfeksiyon kapmaktan da korkup çok egzersiz yapamıyorumben bazı pozisyonlarda ilişkiye girebildiğimi düşünüyorum ama parmak vs asla tam olarak sokamıyorum emin değilim vajili olup olmadığımdan
ya inanın bazen hayat kadınlarına bile özeniyorum, herkesin yaptığı şeyi ben neden yapamıyorum diyorum ama öyle bir kasılıyorum ki alamıyorum tam olarak içime eşime diyorum zorla sok, beni dinleme diyorum ama kastığımdan ilerleyemiyor ki o da..