Pko tedavisi için İstanbul Anadolu Yakasında doktor bilenler ve tavsiye edenler

ifakatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
53
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyiz. 5 aydır hamile kalamadım. En son adetim 1 hafta gecikince doktora gittim. Pko olduğumu ve zor hamile kalacağımı söyledi. Ama adet görmem için ilaç vermedi ve bu 5 ayı 1 yıla tamamlamamızı söyledi. 1 yıla kadar hamile kalmazsan bakarız dedi. Hiçbir tedaviye başlamadı. Doktorun bu yaptığı normal mi? Yoksa hemen tedaviye başlamalı mıydı?
Pko konusunda İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Bana yardımcı olursanız çok sevineceğim :)

slm canım bende 31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim ve bende de pko var yaşımız biraz ilerlediği için sana ilk önce ilaç verip adetini getirmeli sonrada 3 ay klomen kullanmalısın yıne olmazsa rahim filmi ve aşılama ben muayene olamıyorum korkumdan çok dr gıttım ama en son pendik bölge hastanesine gıttım bana ergüldü benim çok pko hastası olan hastam var ve hamileler dedi çok güzel yaklaştı güleryüzlüde ama bana pisikolojik tedavi görmen lazım dedi muayene olamıyorum diye bende başladım simdi sende araştır netten ve biran önce tedaviye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…