pko su olupta umutsuz olan kardeşlerim

neyzenel1963

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
64
1
46
kızlar neler çektiğinizi en iyi ben anlarım herhalde çocuk istememize rağmen olmayınca şüphelenip doktora gittik ve sonuç evet pko dedi başka bi doktora daha onaylatma ihtiyacı duydum doktorun muayanesinde ağlamaktan derdimi anlatamadım eşinle beraber üniversite hastanesine başvurun dedi neler yaşadım hamile kadınları gördükçe iim içimi yiyordu hele bu konu komşu eş dost akraba yokmu çocugunuz yokmu niye yok sürekli başka hamilelerle karşılaştırılmaktan bıkmıştım dışarı bile çıkmak istemiyordum yine çocuk konusu açılacak diye eşimden boşanmayı bile düşündüm ne zaman olacagı belli olmaz diyordu doktorlar belki 2-3 sene sürer tedaviler diyordu niye ben diyip diyip girdiğim ağlama krizleri vardı saçma salak yerlerde ama bugün hamileyim önceden çalıştıgım abim gibi olan bi doktor üzülme sonuçlarını bana gönder dedi klomen verdi kullandım.uzun lafın kısası hiç umudunuzu kaybetmeyin hiç kimse umrunuzda olmasın hele sizi damızlık gibi görenlerle konuşmayın bile hepimize allah aratmadan versin bebeklerimizi.

canım senin adına çok sevindim. ben de pkoyum. 29 yaşındayım. 1 yılı aşkın süredir bebeğim olmuyor. geçen ay tedavi oldum ama sonuç sıfır :) ben kimseyi takmıyorum gerek yok ben kendime yetiyorum zaten şaka bi yana umut oldun bana da. çok mutlu oldum. iyi oldu bu haber bu mübarek günde. hepimizin kandili mübarek olsun. bol bol dua edelim birbirimize.

evlendikten 1 ay sonra isteyerek hamile kalmıştım ve hiç bi nden yokken gebeliğin 21.haftasında kaybettim bebeğimi suni sancıyla doğurdum kendimi toparlamam 3-4 ay sürdü doktora gittim pko 'lusun dedi basladım ağlamaya ne oldugunu bilmiordum ama korktum. şimdi eşim askerde bakalım tedavi nasıl ilerler inş. bebek sahibi olabilirim....

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

Merhaba bende yeni katildim araniza yazdiklarin suan beni anlatiyo bende etrafi sorunlarindan oyle bunaldimki 1yillik evliyim ve cocuk diye oluyorum daha yolu basindayim ama cok yoruldum bu ay klomen kullandim arkasindan igne vuruldum sonuc negatif olacak buyuk ihtimalle... en kotusu aciyan gozlerle bakilmasi dun hastaneye gittim bir kadin duydu yanima gelip uzulme olud olur dedi hickira hickira aglamamak icin zor tuttum kendimi.. allah hepimizin yardimcisi olsun insallah...

Ben sağlık memuruyum hastanede kadın dogumda çalışıyorum benimkinin yanında seninki hiçbirşey degil üzülme

Ben sağlık memuruyum hastanede kadın dogumda çalışıyorum benimkinin yanında seninki hiçbirşey degil üzülme

Okudukca anliyorum cok yalniz oldugumu hissederdim simdi herkeste sorunlar var ve yalniz degilmisim diyorum allah yardimcimiz olsun insallah... ben ankaradaydim ve simdi esimin isi nedeniyle sehir disina ciktik herseye yeni bastan basliycam ve korkuyorum sizler nasil dayaniyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…