Pko sorunu ve hormon problemi var

Dilara96dilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
36
15
88
29
Merhaba pkom var ayrıca hormanlarım da ileri seviyede olmasada bozukmuş şekerimde aynı derecede diaformin ve yasmin yazdı doktor zayıfla önce dedi ama ne yaparsam yapım veremiyorum başına gelen varmı kızlar

Doktor un dan şeker için glifor gibi Bi ilaç yazmasını rica et canım sorun yoksa yazar o ilaç iştahı kesiyor. Aynı zamanda YouTube de Leslie videoları var onları açıp günlük 30 dk 15 dk falan videoları var yapabilirsin oldukça hareket ediyorsun

Diaformin diye Bi ilaç yazdı iki ay sonra 90 kilodan 70 falan düşmen lazım dedimi ama imkansız gozukuyor bana ıkı ay Bi zaman için ilaçı almaya başladım yan etkisi çok fazla yaptı ama bu arada teşekkür ederim

kuzum bu ilaçlar başta çok yan etki yapar... kusma mide bulantısı karın ağrısı ishal gibi.. fakat 2 hafta sonra bitiyor ama seni çok etkiliyor ise doktora git yan etkisinin ağır bastığını söyle ilacı değiştirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…