Pko saç dökülmesi testosteron

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
53
29
Kızlar 4 yılı aşkındır saçlarım fena dökülüyor baya açılmalar oldu sağ sol taraflar full döküldü hormonlardan prolaktin yüksekti ama ilaç kullanıyorum pko var sanırım bide testosteron yüksek lütfen benim gibi derdi olanlar çözüm bulmuş olanlar yardımcı olsun çok üzülüyorum sürekli bunu düşünüyorum hayır otu duydum en kısa zamanda alıp kullanmak istiyorum başka çözümleriniz varsa lütfen paylaşın yenileri çıksın biraz daha çoğalsın lütfen

Benim saçlarımda avuç avuç dökülüyordu pkodan, maya maskesi ve kına maskesi yapıyorum gürleşti çok şükür . Birde cildiyeye gidin çok güzel bir karışım reçete ediyor kısa zamanda sağlıklı gür saçlara kavuşursun inşallah

Maskeleri basıl ve ne Aralık’ta yaptınız yazabilir misiniz gürleşmek dökülen yerlerde mi oldu

Maskeleri basıl ve ne Aralık’ta yaptınız yazabilir misiniz gürleşmek dökülen yerlerde mi oldu
mayayı suyla krem kıvamına getir haftada 2 gün sür saç diplerine ve dökülen yerlere istersen içine badem yağıda karıştır çok faydasını görürsün .

Kına maskeside ayda bir sürülüyor şems aslan ın tarifi nette var bak istersen araştır öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…