Pko olup tedavisiz hamile kalanlar? Umut olun bana

Benim de yumurtalıklarımda kist var, adetlerim çok düzensiz değil, en fazla iki üç gün oynar. Evlilik arefesindeyim, çocuk mevzusundan ötürü biraz geriliyorum. Biraz da yorumları okumaya geldim bu sebeple.

Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki

Hiç tedavi görmeden soğan suyuyla kaldım hemen bence denemelisin işyerinde 3 arkadaş içtik üçümüzde hamile kaldık hiç birimizde asla inanmadık etkisine 2mizde pco birimizde de başka rahim problemleri var

Hiç tedavi görmeden soğan suyuyla kaldım hemen bence denemelisin işyerinde 3 arkadaş içtik üçümüzde hamile kaldık hiç birimizde asla inanmadık etkisine 2mizde pco birimizde de başka rahim problemleri var
Tadını hic sevemedim yani içemedim midem almadı. Simdi incir kütübü yapıyorum

Merhaba. Ben pkos hastasıyım. Bir yıldır istiyorduk bebeğimizi. Bir çok ilaç kullandım doğal pekçok şey denedim. Artık olmayacak adet olayım da aşılama tedavisine başlayalım dediğim ay hamile kaldım. Hatta doktorla adet olmuyorum ilaç versin de artık vakit kaybetmeden aşılama süreci başlasın diye konuşmaya gitmiştik. Doktor muayene edince 5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Şimdi 7 haftalık hamileyim.. Hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Ben sizi anlıyorum bir yıl içinde ben de çok zor günler geçirdim çok ağladım isyan ettim ama stres yapmaktan başka bir işe yaramadı. Ayrıca eşimde de sperm ileri hareketlilik düşüktü. Buna rağmen oldu mucize gibi. Dua edin ve hayatı kendinizi sevin. Ben bu bir yılda daha pozitif olmayı öğrendim. Bebeğim daha gelmeden değiştirdi beni. Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle

Tadını hic sevemedim yani içemedim midem almadı. Simdi incir kütübü yapıyorum

Ben hiç inanmadım asla soğana incire doğal olan hiç bir şeye sadece bir denemeden ne olacakki doktordan önce diye düşünüp yaptım ilk içtiğim gün asla içemeyeceğimi düşündüm midemde ağır gastrit reflü ve 2 tane ülsere sahibim. Hiç bir şekilde mide problemi yaşamadım soğan suyundan ötürü ılıkken koklamadan içmeyi deneyin nefes almadan tek dikişte bitirdim bardağımı tam doldurup koydum tencereye öyle kaynattım 2 bardak suya atmadım gerçekten içilebilecek gibi gelmiyordu ilk başta bende büyük kupalardan ölçü aldım o şekilde tükettim tek bardak olunca göze az geliyor 1-2-3 gün derken bir baktım alıştım işe gitmek zorundayken baya zorlamasına rağmen saatini hemen hemen benzer saatlerde denk getirdim sonuca hala inanamıyoruz regl bitiminden 4 gün sonra başlamıştım 15 gün asla aksatmadan içtim 3 ay daha reglden 10 gün önce başlayıp 10 ar günlük olarak devam edecektim ki şok olduk çift çizgiye dirayetli olup dayanabilirsen alışırsın diye düşünüyorum her dakika doktora gidip iğneler hormonlar denemeden önce soğan mutlaka denemelisiniz

Ben bu doktordan çok şey öğrendim sende takip et bence en ince ayrintisina kadar anlatıyor.

Zayiflayinca ve adetler düzenliyse kisa surede hamile kalinirmi

Ben dogum kontrol hapinin bir cozum oldugunu dusunmiyorum sonucta sadece gecici sureligine duzenliyo bende kullandim fakat birakdikdan sonra tekrar eski si gibi oluyor ayrica uzunnsure kullanmakda pek faydali degil

Bende de pko var şiddetli pko dedi doktor adet göremiyorum onun dışında kilo tüylenme gibi sorunlarım hiç olmadı tedaviye başladım İliç’i kez çatlatma iğnesi vurdu üç yumurtam vardı cm iyiydi ama umudum yok nedense hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…