- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki
Tadını hic sevemedim yani içemedim midem almadı. Simdi incir kütübü yapıyorumHiç tedavi görmeden soğan suyuyla kaldım hemen bence denemelisin işyerinde 3 arkadaş içtik üçümüzde hamile kaldık hiç birimizde asla inanmadık etkisine 2mizde pco birimizde de başka rahim problemleri var
Ben ağır pcos hastasıyım 2 kez hamile kaldım kiloluysan kilo ver rahat kalırsınPko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki
Tadını hic sevemedim yani içemedim midem almadı. Simdi incir kütübü yapıyorum
Meraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı
Zayiflayinca ve adetler düzenliyse kisa surede hamile kalinirmiMeraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı
Ben dogum kontrol hapinin bir cozum oldugunu dusunmiyorum sonucta sadece gecici sureligine duzenliyo bende kullandim fakat birakdikdan sonra tekrar eski si gibi oluyor ayrica uzunnsure kullanmakda pek faydali degilMeraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı
Bende çok zayıfım ve pcoluyum ama bu ay doğal yolla hamile kaldım hala şaşkınımPko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki
Bende de pko var şiddetli pko dedi doktor adet göremiyorum onun dışında kilo tüylenme gibi sorunlarım hiç olmadı tedaviye başladım İliç’i kez çatlatma iğnesi vurdu üç yumurtam vardı cm iyiydi ama umudum yok nedense hayırlısı allahtanOLr ozman cok kafana takma pcos okadar agr bi hastalık dgL kılın onemLı zen zaten ıdealsın tedavını Gor hamıle kalırsın... Bnm once zayflamam ve Regl dzene koymam gerekio Du 3aylık tedavıdeyım bi ayım kaldı snra ıns bnde senın gbı cocuk ıcın tadavı grcm bızım normal yolla OLuo dusun artık tup bebege bile gerek yok yani onun icin rahat ol onemLı olan yumurtalarının catlama si oda tedaviyle ıgneyle OLuo sen bnden daha avantajlısın kişin yok
POliksitik over sizde yan etkisi neydi peki adet düzensizliği miBende çok zayıfım ve pcoluyum ama bu ay doğal yolla hamile kaldım hala şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?