• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko olup soğan kürüyle hamile kalanlar ne zaman hamile kaldınız

melike156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
505
353
53
Arkadaslar bende polikistik over var. Soğan kürü yapacağım. Bu kürü yaparken hamile kalırsam(inşallah) bebeğime zarar verir mi düşük yapar mıyım. Yoksa soğan suyu içerken korunmam mı gerek. Soğan suyu içip hamile kalan arkadaşalr Allah rızası için yardımcı olur musunuz.

Kızlar gerçekten çok heyecanlı ve endişeliyim ne yapıcam nasıl yapıcam elim ayağıma dolaştı

ASSOSyal ASSOSyal yettim gariiiiii:)

Benzer bir konu daha once de acmistin melike156 melike156 Oraya da ayni seyi soyledim.

Adet bitiminde sogan kurune basladiginda korunmana gerek yok zaten korunursam bir anlami kalmaz.

Ozellikle pco larda yumurta gec gelistigi icin kur bitmeden zaten yumurta catlamasi gerceklesmiyor.

Adet bitiminde kure basla, duzenli olarak iliskiye gir. Gerisi tevekkul

ASSOSyal ASSOSyal yettim gariiiiii:)

Benzer bir konu daha once de acmistin melike156 melike156 Oraya da ayni seyi soyledim.

Adet bitiminde sogan kurune basladiginda korunmana gerek yok zaten korunursam bir anlami kalmaz.

Ozellikle pco larda yumurta gec gelistigi icin kur bitmeden zaten yumurta catlamasi gerceklesmiyor.

Adet bitiminde kure basla, duzenli olarak iliskiye gir. Gerisi tevekkul
Ne güzel anlatmış taze annecik :KK200::nazar::anneadayı::KK46:

Kızlar Allah razı olsun. Çok zor durumdayım inanın.mesajlarınız sayesinde umudum oldu.adetim bitince başlayacağım gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.inşallah dua edin benımde bir yavrum olsun.. bu dünyada çok yalnızım.. bu kötü günlerimde insanlar hep arkamdan vurdu..

Beni iyice moda sokuyosun:) o keseyi kalp atisini goremezsem senin basina eksiyecem haberin olsun.
Töbe bismillah :) niye göremeyecekmissin yahu kapı gibi bir aylık hamilesin ispatlı imzalı :)) deli gibi miden bulanıyor, büyümeye devam ediyor içerde :) tabiki hepsi yavaş yavaş görülecek iyiyi çağır kötüyü değil diyeceğim ama sana söyleyip kendim yapmayınca saçma oluyor :))

Kızlar Allah razı olsun. Çok zor durumdayım inanın.mesajlarınız sayesinde umudum oldu.adetim bitince başlayacağım gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.inşallah dua edin benımde bir yavrum olsun.. bu dünyada çok yalnızım.. bu kötü günlerimde insanlar hep arkamdan vurdu..
Ederiz tabi ki canım belki ilk ay hamile kalacaksın ama stres yapma, aslında pkoluların bilimsel olarak hamile kalması imkansız değil hamile kalır sadece birazcık destek ister o yüzden inan buna

Töbe bismillah :) niye göremeyecekmissin yahu kapı gibi bir aylık hamilesin ispatlı imzalı :)) deli gibi miden bulanıyor, büyümeye devam ediyor içerde :) tabiki hepsi yavaş yavaş görülecek iyiyi çağır kötüyü değil diyeceğim ama sana söyleyip kendim yapmayınca saçma oluyor :))
Nasil da biliyosun kendini:)

Canım o çocuğu yapar millete de kapak havası çalarsın üzülme sonra sen çok gülersin :)
Yahu sen ne tatlı bişeysin öyleee :KK200: bugün hiç gülmemiştim senin sayende güldüm teşekkür ederim:KK200: inşallahh ahhh o çocuk bi olsa ahh bir olsaaa o pis ağızlar kapansa :dua:

Yahu sen ne tatlı bişeysin öyleee :KK200: bugün hiç gülmemiştim senin sayende güldüm teşekkür ederim:KK200: inşallahh ahhh o çocuk bi olsa ahh bir olsaaa o pis ağızlar kapansa :dua:
Canım ya çok teşekkür ederim :KK200: inan bana sende çok değerlisin kendine haksızlık etme milletin lafıyla, ben neler duydum bi bilsen şu an alıştım he diyorum geçiyorum kimse konuşamıyor. Seninde mutlaka olacaktır sadece destek yaparsın kendine, sabreden derviş muradına erermiş :nazar::anneadayı::KK46: insanlara daha çok gülerek cevap ver sinir olsunlar çok zevkli bak :halay::KK48:

Morele çoook ihtiyacım var etrafımda bana moral verecek bir kişi bilem yok.... eşim hariç tabiki..

Kızlar benim bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi

Back
X