Canım böyle stres yaparsan olmaz zaten, stres olmasını engelliyorKızlar gerçekten çok heyecanlı ve endişeliyim ne yapıcam nasıl yapıcam elim ayağıma dolaştı
Ne güzel anlatmış taze annecikASSOSyal yettim gariiiiii:)
Benzer bir konu daha once de acmistinmelike156 Oraya da ayni seyi soyledim.
Adet bitiminde sogan kurune basladiginda korunmana gerek yok zaten korunursam bir anlami kalmaz.
Ozellikle pco larda yumurta gec gelistigi icin kur bitmeden zaten yumurta catlamasi gerceklesmiyor.
Adet bitiminde kure basla, duzenli olarak iliskiye gir. Gerisi tevekkul
Beni iyice moda sokuyosun:) o keseyi kalp atisini goremezsem senin basina eksiyecem haberin olsun.Ne güzel anlatmış taze annecik
Töbe bismillah :) niye göremeyecekmissin yahu kapı gibi bir aylık hamilesin ispatlı imzalı :)) deli gibi miden bulanıyor, büyümeye devam ediyor içerde :) tabiki hepsi yavaş yavaş görülecek iyiyi çağır kötüyü değil diyeceğim ama sana söyleyip kendim yapmayınca saçma oluyor :))Beni iyice moda sokuyosun:) o keseyi kalp atisini goremezsem senin basina eksiyecem haberin olsun.
Ederiz tabi ki canım belki ilk ay hamile kalacaksın ama stres yapma, aslında pkoluların bilimsel olarak hamile kalması imkansız değil hamile kalır sadece birazcık destek ister o yüzden inan bunaKızlar Allah razı olsun. Çok zor durumdayım inanın.mesajlarınız sayesinde umudum oldu.adetim bitince başlayacağım gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.inşallah dua edin benımde bir yavrum olsun.. bu dünyada çok yalnızım.. bu kötü günlerimde insanlar hep arkamdan vurdu..
Nasil da biliyosun kendini:)Töbe bismillah :) niye göremeyecekmissin yahu kapı gibi bir aylık hamilesin ispatlı imzalı :)) deli gibi miden bulanıyor, büyümeye devam ediyor içerde :) tabiki hepsi yavaş yavaş görülecek iyiyi çağır kötüyü değil diyeceğim ama sana söyleyip kendim yapmayınca saçma oluyor :))
Yahu sen ne tatlı bişeysin öyleeeCanım o çocuğu yapar millete de kapak havası çalarsın üzülme sonra sen çok gülersin :)
Bilmem mi, çok güzel söylerim kendim yapmam :)) tecrübelerimin verdiği deneyim diyelim engel oluyo :))Nasil da biliyosun kendini:)
Canım ya çok teşekkür ederimYahu sen ne tatlı bişeysin öyleeebugün hiç gülmemiştim senin sayende güldüm teşekkür ederim inşallahh ahhh o çocuk bi olsa ahh bir olsaaa o pis ağızlar kapansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?