• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko olup Ovulasyon testi sonuçları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cagley

Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorumm..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
102
42
48
Merhaba arkadaşlar, Ağustostan beri çocuk istiyoruz. Gencligimden beri Pko var bende. 40 50 günde bir gelir adetim. Ancak korunmayı bırakınca eşim, benim adet sokturucusuz gelmemeye başladı. 2 kere söktürücü verdi dr um. En son 69 gün üzerine geldi adetim ve ovulasyon ile takip etmeye karar verdim. Adetim bittikten 2 gun sonra yani 8. Günden itibaren yapmaya başladım fakat git gide 2. Çizgi sonuklesmeye basladi. Acaba adet bitiminde mi hemen yumurtlama oldu yoksa normal mi 2. Çizginin git gide kaybolmasi? Önemli olan yumurtlamada mi kopkoyu olması? Yardımlariniz için teşekkürler

Eklentiler

• 20201213_204149.jpg
    20201213_204149.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 147
Canım pco olunca böyle oluyor sanmıyorum erken yumurtladığını ama yine de bir ihtimal olabilir tabi, ben de pcoluyum ve bugün 77. Gün hala adet olmadım soğan suyuna başladım

Selam kızlar,
bende de pco var. 10 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmuyor maalesef. Doktora gittim ilaç tedavisi işe yaramadı. İğneyle denedik o da işe yaramadı. Şimdi hem soğan suyu hem hayıt otu içiyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11.12.2020 tarihinde ki çizgi koyuydu sonrasında silikleşmeye başladı. Ama pco olanlarda ovulasyon testi işe yaramaz diyorlar. Bizim yumurtalarımız ya istenilen boyuta ulaşmazmış ya da çatlamazmış genelde. Cagley Cagley sen yapmaya devam et bence testleri belki koyulaşır daha. Benim de ilk testim silikti.

Selam kızlar,
bende de pco var. 10 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmuyor maalesef. Doktora gittim ilaç tedavisi işe yaramadı. İğneyle denedik o da işe yaramadı. Şimdi hem soğan suyu hem hayıt otu içiyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11.12.2020 tarihinde ki çizgi koyuydu sonrasında silikleşmeye başladı. Ama pco olanlarda ovulasyon testi işe yaramaz diyorlar. Bizim yumurtalarımız ya istenilen boyuta ulaşmazmış ya da çatlamazmış genelde. Cagley Cagley sen yapmaya devam et bence testleri belki koyulaşır daha. Benim de ilk testim silikti.
Pko olup şansa hamile kalan çok tanidigim oldu😐 bizim niye böyle ya. Sabırla yapıcam bu ay ovulasyonu. Zaten her halükârda bu sefer 1 dolu 1 bos degerlendiriyoruz. En son dr söktürücü verdiğinde yumurtalar gayet güzel demişti 🤔 hormon testinde de sıkıntı yok. Bilemedim yani

Sen devam et çok dalgalanmalar oluyormuş pco da. Bir de bence soğan suyu içmeye başla çok etkisi oluyor.
Sen yine kendiliğinden adet oluyormuşsun ben hiç olmuyorum. İlaç alırsam anca.
Çok zor bir durum insanın psikolojisi çok yıpranıyor allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
Sabırla bekliyoruz ama işte git gide yaş ilerledikçe de zorlaşacak diye korkuyorum.

Sen devam et çok dalgalanmalar oluyormuş pco da. Bir de bence soğan suyu içmeye başla çok etkisi oluyor.
Sen yine kendiliğinden adet oluyormuşsun ben hiç olmuyorum. İlaç alırsam anca.
Çok zor bir durum insanın psikolojisi çok yıpranıyor allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
Sabırla bekliyoruz ama işte git gide yaş ilerledikçe de zorlaşacak diye korkuyorum.
Sogan suyu ekimde denedim ama 10 gün icebildim. Hiçbir faydası olmadı. Kasimda 2 hafta kadar hem hayıt hem aslanpencesi kullandim. Hormon testlerim duzgün çıktı, belki ona faydası olmustur. Ama adetim Ağustostan beri kendiliğinden gelmiyor. Niye böyle oldu anlamadım. Marttan beri 15 kilo aldım. Bir tek ona yorabiliyorum🤔

evet pcolu olanların kilo sorunu oluyormuş. Bende yok ama benim ki de ileri derecede. Düşün 2 ay en yüksek dozda ilaçları verdi ama yumurtalarım büyümedi. İğneyle zar zor büyüttü 19mm kadar çatlatma vurmadı 5 tane büyüyen yumurtam var diye. Ama çatlatma vurmadığı için de yumurtam çatlamadı galiba ne adet gördüm ne gebe kaldım.
soğan suyunu içiyorum hayıtle beraber ama işe yarar mı bilmiyorum. Az önce yine ovulasyon yaptım iki çizgi de yine aynı koyulukta halbuki dün silikleşmişti çizginin biri.

evet pcolu olanların kilo sorunu oluyormuş. Bende yok ama benim ki de ileri derecede. Düşün 2 ay en yüksek dozda ilaçları verdi ama yumurtalarım büyümedi. İğneyle zar zor büyüttü 19mm kadar çatlatma vurmadı 5 tane büyüyen yumurtam var diye. Ama çatlatma vurmadığı için de yumurtam çatlamadı galiba ne adet gördüm ne gebe kaldım.
soğan suyunu içiyorum hayıtle beraber ama işe yarar mı bilmiyorum. Az önce yine ovulasyon yaptım iki çizgi de yine aynı koyulukta halbuki dün silikleşmişti çizginin biri.
Yaa bu ovulasyon testi de mi sıkıntılı bizim için simdi😐 peki siz 1 dolu 1 bos denediniz mi hiç. Biz bu ay ilk defa sık yapıyoruz kaçırmamak icin🙈

Valla bilmiyorum ki ilk ovulasyon testi kullanışım ama galiba sıkıntılı baksana sürekli dalgalanma var bende. En son tarih yazmayanı bugün yaptığım. Valla bizde son günlerde artık neredeyse her gün deniyoruz ya tutarsa hesabı. ne olacak bilmiyorum ama bizim için en sağlıklısı galiba doktor kontrolünde yumurta takibi yapmak. Bugün ki test moralimi bozdu doğruyu yansıtmıyo galiba bizde.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.55.22.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.55.22.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 131
Valla bilmiyorum ki ilk ovulasyon testi kullanışım ama galiba sıkıntılı baksana sürekli dalgalanma var bende. En son tarih yazmayanı bugün yaptığım. Valla bizde son günlerde artık neredeyse her gün deniyoruz ya tutarsa hesabı. ne olacak bilmiyorum ama bizim için en sağlıklısı galiba doktor kontrolünde yumurta takibi yapmak. Bugün ki test moralimi bozdu doğruyu yansıtmıyo galiba bizde.
Aynen tekrar koyulasmis sizinki🤔 valla matematik problemi gibi. Hayırlısı olsun hakkimizda

Aynen tekrar koyulasmis sizinki🤔 valla matematik problemi gibi. Hayırlısı olsun hakkimizda

amin inşallah canım
tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin allah hepimize

Selam kızlar. En soldaki bugün yaptığım ovulasyon testi. Saat 14.00 da yaptım. Daha koyulasmis gibi geldi bana. Biraz evvel baktım aynı teste, ikinci çizginin koyulugu gitmiş gibi🤔 saatler geçtikçe koyuluk silinir mi, bir fikriniz var mı. Çünkü ilk 5 dkda biraz koyuydu. Kafam karışıyor

Eklentiler

• IMG-20201216-WA0002.jpeg
    IMG-20201216-WA0002.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 115
Back