• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko olup Glifor kolanip hamile kalan var mı..??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmm hurma ve incir al eve cok kriz geldi hemen ondan al paketli urunleri tuketme bende suan tedavimin sonucunu bekliyorum olmazsa yani Allah korusun olmama durumunda evimden tum kimyasallar tum paketli urun alimlarini filan hepsini kescem yani hayattan tamamen cikarmaya caliscam insallah..cunku sagliga giden her yol mubah canim
Çok haklısınız inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır. Bir de benim ilacım 850lik kırıp sabah yarım akşam yarım alıyorum. Bu arada ne tedavisi görüyorsunuz

Ah canım benim valla tatlı öyle bir şey ki bende bırakıp bırakıp tekrar yiyorum aslında pko olanların yani bizlerin insülin direnci çabuk düşünüyor açlık hissi ve yemek yeme hissi ondan Allahım zorlaştırmaz kolaylaştırır muhakak
Ever canim yiyorum mesela 2 saat sonra sekerimi olcturuyodum kiloloyken suan normal cok sukur ac 80 iki saat sonra tokluk ya oda 80 cikiyody sekerim reaktif hipoglisemi dedi dr oyle deyince haaa artik biseyler yapman gerekiyo dedim ve yaptim azmettim

Bana pco teşhisii koyulmadı kaç tane Doktora gittim aslında olsa söylerlerdi değil mi

Back