• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko olup Glifor kolanip hamile kalan var mı..??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ala ala

Ey Aşk'ımın İmamı❤❤
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
529
4.213
28
29
سبر و زمن
Bu ilacın metrofim içerdiğini okudum ve bu metrofim yumurtaların gelişimi ne yardımcı oluyormuş bilgisi olan var arkadaşlar lütfen cvp versin

Canim ben kullandim 4 5 ay sadece kilo vermeme yardimci oldu ama sorarsa hamile kalanlarda var bunyeden bunyeye fark ediyo bende inanilmaz kilo verdirdi tek artisi adetlerim cok buyuk bi etkisi olmadi

Canim ben kullandim 4 5 ay sadece kilo vermeme yardimci oldu ama sorarsa hamile kalanlarda var bunyeden bunyeye fark ediyo bende inanilmaz kilo verdirdi tek artisi adetlerim cok buyuk bi etkisi olmadi
Ya bende kolaniyorum 3 ay olacak ilk ay adetim düzenli geldi ama bu ay yine düzensiz sen ne kadar kilo verdin canım aynen bende öyle okudum hakkımızda hayırlısı

2. Ayinda hamile kalanlarda var benim gibi ugrasanlarda..10 kilo verdim ben bu ilaclar 76 dan 66 dustum

Anladım canım olsun oda bişey yine nerden baksan bir beden düşmüşsün. bende kullanmaya başlayalı 24 gün oldu. Bir pantolonum vardi beli bile düğmelenmiyordu fakat bugun denedim kapandı düğmesi. Yani ben pek dikkat de etmedim acaba verdim mi bilemedim

:KK45: :KK33:
Anladım canım olsun oda bişey yine nerden baksan bir beden düşmüşsün. bende kullanmaya başlayalı 24 gün oldu. Bir pantolonum vardi beli bile düğmelenmiyordu fakat bugun denedim kapandı düğmesi. Yani ben pek dikkat de etmedim acaba verdim mi bilemedim
Verirsin insaAllah canım valla bende de fark yaptı kendimi daha iyi hissediyorum herşeyden önce 46 beden giyerim ama 44 de oluyor artık:KK45::KK45:

İyi vermişsin Vala bende 76 kiloyum sen de başka sıkıntılar varmı
Canim pko var bende bela gibi bisey Allahim affetsin.. biraksan Hemen kilo aliyosun bu metabolik sendorumu bilenler cok iyi bilir canim yuruyus yaptim cokca beyaz un cikardim hayatimdan tabi ben kendimi cok sartlamistim kilo verince herseyin guzel olacagina ama hala cabaliyorum cocuk icin..her sey nasip bi ilaca yada kiloyla olacak bisey degilmis ben bunu deneyimledim sadece iyi tarafi zayif olmak cok guzel giydigin yakisiyo kendine guvenin geliyo

ilaç kullanırken diyet spor da yaptınız mı bende bu ay kullanmaya başladım da 😊
Seker ve un cikarinca hizlaniyo kilo verme sureci ama ilac iciyorum zaten deyip tatli seylere devam edilirse hic kilo verilmiyo hatta ilac icilse bile ben 1000 mg yarim yarim sabah aksam icmistim

Canim pko var bende bela gibi bisey Allahim affetsin.. biraksan Hemen kilo aliyosun bu metabolik sendorumu bilenler cok iyi bilir canim yuruyus yaptim cokca beyaz un cikardim hayatimdan tabi ben kendimi cok sartlamistim kilo verince herseyin guzel olacagina ama hala cabaliyorum cocuk icin..her sey nasip bi ilaca yada kiloyla olacak bisey degilmis ben bunu deneyimledim sadece iyi tarafi zayif olmak cok guzel giydigin yakisiyo kendine guvenin geliyo
Aynen öyle canım Rabbim bize kolaylık versin bende zayıflamayi çok istiyorum aslında göbeğim çok diyer türlü kilom yok hakkımızda hayırlısı insaAllah en kısa zamanda bir birimize müjdeler veririz çok min😇

Aynen öyle canım Rabbim bize kolaylık versin bende zayıflamayi çok istiyorum aslında göbeğim çok diyer türlü kilom yok hakkımızda hayırlısı insaAllah en kısa zamanda bir birimize müjdeler veririz çok min😇
Insallah canimmmmm mucadeleye devam asiri benimde yok ve benim boyum cok uzun 1.80 yakinim:)

Seker ve un cikarinca hizlaniyo kilo verme sureci ama ilac iciyorum zaten deyip tatli seylere devam edilirse hic kilo verilmiyo hatta ilac icilse bile ben 1000 mg yarim yarim sabah aksam icmistim
Evet şeker ve un içerenler şeyler tüketmiyorum ama. Şu şeker tatlı beni çok yoruyor karnım acıkıyor canım tatlı istiyor psikolojik sanırım şu şekerden tamemem kurtulsam herşey daha kolay olacak sanırım

Evet şeker ve un içerenler şeyler tüketmiyorum ama. Şu şeker tatlı beni çok yoruyor karnım acıkıyor canım tatlı istiyor psikolojik sanırım şu şekerden tamemem kurtulsam herşey daha kolay olacak sanırım
Canimmm hurma ve incir al eve cok kriz geldi hemen ondan al paketli urunleri tuketme bende suan tedavimin sonucunu bekliyorum olmazsa yani Allah korusun olmama durumunda evimden tum kimyasallar tum paketli urun alimlarini filan hepsini kescem yani hayattan tamamen cikarmaya caliscam insallah..cunku sagliga giden her yol mubah canim

Ah canım benim valla tatlı öyle bir şey ki bende bırakıp bırakıp tekrar yiyorum aslında pko olanların yani bizlerin insülin direnci çabuk düşünüyor açlık hissi ve yemek yeme hissi ondan Allahım zorlaştırmaz kolaylaştırır muhakak

Back