Canımmm tebrik ederim çok sevindim senin adınageçmiş olsun canım bende sekiz aylık evliyim ve pkosluyum..ilk bir yıl bekleyeyim dedim normal olsun istedim..bu arada çok araştırdım herşeyi bilgi sahibi olmak adına..iki gün önce artık sabredemeyip tedaviye başlamak için doktorun yolunu tuttum..ilaç kullanmadan hamile kalmayı çok ama çok istiyordum..tedavi için gittiğimde üç haftalık gebelik olduğunu öğrendim :) inşallah herşey yolunda gider tabi.. bu ay soğan suyu içmiştim ve bebek için uygun pozisyonları denemiştik ilişkide..kalçamın altına yastık koyup yarım saat kalkmamştım birde..düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyede başlamıştım..ama tabi soğan suyunun vesile olduğunu düşünüyorum..
anladım canım ben ilaç kullanmadan en geç iki ayda adet olabiliyorum..bide iki gün testere dişli aslan pençesi içtim..sonra doktordan sonra devam ederim diye bıraktım..burdaki bütün forumları oku çok şey öğreniyorsunCanımmm tebrik ederim çok sevindim senin adınabende soğan suyu denedim ama bir ay ancak yapabildim daha fazla yapamadım ve o süreçte de hamile kalamadım. Bu arda benim adetlerim aşırı düzensiz soğan suyu içene kadar 6sy adet görmemiştim mesela
Evet canım inşallah, Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin sana da Darısı da tüm isteyenlere inşallahhmm
anladım canım ben ilaç kullanmadan en geç iki ayda adet olabiliyorum..bide iki gün testere dişli aslan pençesi içtim..sonra doktordan sonra devam ederim diye bıraktım..burdaki bütün forumları oku çok şey öğreniyorsun
Kızlar merhaba PKO ve insülin direncim var. 25 yaşındayım 8 aylık evliyim bebek isteğimizde var. 2 Aydın inofolik combi, 1buçuk Aydır da glukofen kullanıyorum. Açıkçası doktor henüz Yen'i evli olduğumuzu biraz zamana bırakmamız gerektiğini söyledi ama ben çok geciktirmek istemiyorum. Var mı benim gibi PKO yla mücadele eden ve kolayca hamile kalabilen ya da bu ilaçları kullanıp fayda gören ? Haydi kızlar haberleşelim bu süreçte birbirimize destek olalım
Amiin inşallah canım gerçekten zor bir süreçmiş yaşadıkça anlıyor insan. Sana da metformin içerikli ilaç verdi mi peki canım ? Bana verdi ve kullanırken dikkat et hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Henüz 1buçuk ay oldu ilaca başlayalı diyet de yaptım 5kilo kadar verdim şuan kilo olarak 2-3kilo fazlam var kilomda normal yani ama nasip işte..SENİNLE AYNI DURUMDAYIM CNM 1.5 SENEDİR BEBEK İSTİYORUZ AMA RABBİM HENÜZ NASİP ETMEDİ. ALLAH BU YOLDA HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞ.
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bebek sahibi olma konusunda pko en başarılı olunan hastalıkmış inşallah rabbim nasip eder bizlere deselam pko haşimato gizli şeker d vit eksikliği var.çocuk harici d vitamini ilacı içtim vitamin hapı kullanıyorum supradyn diye.haşimato şeker hapı da kullanıyorum.şeker hapı ile 9 ayda tamamen düzene girdi 27-28 günde bir adet olurum.adet olabilen bir pkoyum.haşimatoya başka bitkisel çare mi bulmalıyım.aşırı değil. doktora sorsan imkansız değil. 2013 de evlendim 2014den beri istiyoruz çocuk. ne tam anlamı ile soğan kürünü nede süt maydonozu yaptım.kürlerden soğudum resmen.supradın içiyorum diye folik asiti bıraktım.miyomum var sözde önemsiz bir şey ama yeri tam bebeğin yerleşmesi gereken yerde.adetlerim acaip zor geçer.seneler geçtikçe ağrı kesicilerde kar etmediği için her ay iğne olurum adette.
inşallah da yumurtalar iyi iken o bebek neden tutunmaz?Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bebek sahibi olma konusunda pko en başarılı olunan hastalıkmış inşallah rabbim nasip eder bizlere de
İnşallah biran evvel, tüp bebekten önce müjdeli haberi alırsın canım. Bir tanıdığımız tüp bebek ücretini falan ayarlayıp yaptırmaya gittiğinde hamile olduğunu öğrendi.. darısı sana inşallahB vitamini ve troit ilacı kullanıyorum. 3 ay daha müddet verdi doktorum sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz. Nisanda polip operasyonu geçirdim şuanda beklemedeyim cnm
Aynen canım çook haklısın bende hep düşünüyorum. Vardığım yer hep aynı. Demek ki bir vakti saati var diyorum..inşallah da yumurtalar iyi iken o bebek neden tutunmaz?
hormonlar normal.ilaçlarını içtiğim hastalıklarda öyle daha ne olmalı ?
çok araştırdım çok değişik şeyler duydum pko olsun olmasın.birde bir yoğun bir yoğun kdoğum doktorları.fakat kimse umutluyum bana güven diyebilen yok.teknoloji çok gelişti.fakat ayrıntılı ultrasonlar rahim içi için değil hep bebeklere kullanılıyor.rahmin içindeki asit-bazik duruma pek bakan yok.Aynen canım çook haklısın bende hep düşünüyorum. Vardığım yer hep aynı. Demek ki bir vakti saati var diyorum..
AMİN İNŞ CANIM RABBİM HEPİMİZİN KUCAKLARINI DOLDURSUN İNŞ HAYIRLISIYLAİnşallah biran evvel, tüp bebekten önce müjdeli haberi alırsın canım. Bir tanıdığımız tüp bebek ücretini falan ayarlayıp yaptırmaya gittiğinde hamile olduğunu öğrendi.. darısı sana inşallah
vallaha bende merak ediyorum ister pahalı ister uygun olsun muayene ücreti ister özel ister devlet bir yoğunluk bir yoğunluk yoksa kadın doğum doktorları mı bitti?pko bu kadar artarken neden drlar azalıyor.Evet canım aşırı yoğunluk var. Bi dünya para verip Acıbadem e gittim tekrar gitmem gerek randevu alamıyorum 15gün ful gösteriyor. Ve heryer böyle.. doktor da bana daha erken tadını çıkarın evliliğin dedi bide. Kendi kendine hamile kalan çok fazla diyor. İyi de ben ilk günden beri korunmuyorum olsa olurdu. Bilmiyorum valla kafam çok karışık benimde canım..
Evet Cnm kalırsın inşallah..uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bir bakayım dedim, sana umut oldun ben hsmileyim Doğuma az kaldı sayılır veMerhabalar bndede pko var. insülin direnci ve tiroidde çıktı şimdi başıma. hap iğne tedavisi gördm büyüdü çatladı yumurtalar ama gebelik olmadı. aşılama olucaktım ki bu ay tiroidler yuksek çıktı. şimdi hap kullanıyorum hafif bir düşme var ama 2.5 lara düşmesi lzm dedi doktor gebelik için..
yaklaşık 1.5 senedr istiyorum ama olmuyor inş. tiroid ve insülin direnci düşünce kendiliğimden gebe kalablrm. dahiliye doktoru kalablrsın zaten bu değerler düşünce yumurtlamanda düzelr dedi..
Ahh canımm ya umut oldun gerçekten..Evet Cnm kalırsın inşallah..uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bir bakayım dedim, sana umut oldun ben hsmileyim Doğuma az kaldı sayılır ve
İnsülin direncim düşünce hamile kaldım evet.. Glukofen kullandım ben doktorum vermişti.. yanı sıra diyet bol yürüyüş yaparak zayıfladım ve hamile olduğumu öğrendim darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?