• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko olanlar yardımcı olabilir mi ?

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.181
3.344
133
Merhaba hanımlar 2 senelik evliyim polikistik over sendromum var. Rahim filmi çekildi sorun yok tüplerim açık fakat 1.5 senedir hala gebelik elde edemedim benim durumunda olup hamile kalan var ise neler yaptığını söyleyebilir mi ? Hiç bir sorunum olmamasına rağmen pko ın yarattığı yumurta tembelliğinden gebelik elde edemiyorum. Not: Eşimede test yapıldı sorunu çıkmadı.

Biliyorumda o bölümde mesaj alamadım bir kaç defa konu açtım belki buradan göze çarpar dedim. Evet soğanı duydum ama denemedim daha 😟
Doktor ne şekilde yönlendiriyorsa öyle ilerleyin. Klomen tedavisi olduysanız aşılamaya geçin o da olduysa tüp bebek. 🤷🏻‍♀️ kürler filan hormonlarınızı bozar. Pko ile ilgili bin tane topik var oraları okuyun. Birazdan banlanırsınız muhtemelen.

Eğer kiloluysanız kilo verin pko da kilolu olunca adet düzensizliği oluyor.doktorum hemen korunmayı bırak çocugun olmaz demişti. Ama ilk deneme de oldu. 2.çocugumda kazayla oldu🙃.

11 aydır bebek istiyoruz eşimde sorun yok bende pko var kilom yok oldukça zayıfım bu arada bende adet düzensizliği var üç kez klomen denedik olmadı yumurta büyümedi bir kez gonalf iğne denedik bu kez de olmadı doz yetersiz geldi doktor değiştirdim rahim filmi çekildim geçen ay sorun yok şükür bu ay famera kullanalım dedi doktorum bir kez de olsa deneyelim dedi bakalım pek umutlu değilim açıkçası ama yine de büyüme olmazsa iğneye geri doncez yüksek doz . Ayrıca 5 aydır inofolic combi toz şase. Glifor kullanıyorum hayırlısı inşallah herkes için kimsenin kucağı boş kalmasın

Bende pkoluyum 1 sene sonra kizim oldu ayrica ilk ayimds ds bir dusuk yasadim . Dr kontrolü yumurta takibi ile hamile kaldim ayrica hayit otu cayi icmistim bir bakin i internetten inanirmisiniz bilmiyorum ama meryem suresini de okuyun bol bol Rabbim hayirli evlat versin insallah

Bende aynı durumdaydım 1 sene denemeden sonra doktora gittik, rahim filmi klomen çatlatma iğnesi vs uğraşarak 6 ay daha geçti. Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Neden olmuyordu da bir anda oldu biz de bilmiyoruz, nasip olacak gün belliymiş demek ki. Ekstra olarak sadece hacamat yaptırdım belki vücut temizliği olmuştur bu etki etmiştir.
İnşallah siz de daha fazla beklemeden alırsınız mutlu haberi 🙏

Merhaba hanımlar 2 senelik evliyim polikistik over sendromum var. Rahim filmi çekildi sorun yok tüplerim açık fakat 1.5 senedir hala gebelik elde edemedim benim durumunda olup hamile kalan var ise neler yaptığını söyleyebilir mi ? Hiç bir sorunum olmamasına rağmen pko ın yarattığı yumurta tembelliğinden gebelik elde edemiyorum. Not: Eşimede test yapıldı sorunu çıkmadı.
Bende de pkos var yumurta geliştirici iğne kullandım o şekil gebelik elde ettim denemediyseniz doktor kontrolünde deneyebilirsiniz

Aşılama zaman kaybıdır.
Aşılama süreçlerini geçirene kadar tüp bebek yapın enazından ihtimal artsın.
Ayrıca kardeşimde 2bck sene korunmadı hamile kalamayınca tüp bebek yaptı bir çocugu oldu , şimdi kendiliğinden hamile yani bir sorun yokmuş pko engel değilmiş.sanırım birazda kafaya takmamak.

11 aydır bebek istiyoruz eşimde sorun yok bende pko var kilom yok oldukça zayıfım bu arada bende adet düzensizliği var üç kez klomen denedik olmadı yumurta büyümedi bir kez gonalf iğne denedik bu kez de olmadı doz yetersiz geldi doktor değiştirdim rahim filmi çekildim geçen ay sorun yok şükür bu ay famera kullanalım dedi doktorum bir kez de olsa deneyelim dedi bakalım pek umutlu değilim açıkçası ama yine de büyüme olmazsa iğneye geri doncez yüksek doz . Ayrıca 5 aydır inofolic combi toz şase. Glifor kullanıyorum hayırlısı inşallah herkes için kimsenin kucağı boş kalmasın
Amin canım 🙏🏻

Bende aynı durumdaydım 1 sene denemeden sonra doktora gittik, rahim filmi klomen çatlatma iğnesi vs uğraşarak 6 ay daha geçti. Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Neden olmuyordu da bir anda oldu biz de bilmiyoruz, nasip olacak gün belliymiş demek ki. Ekstra olarak sadece hacamat yaptırdım belki vücut temizliği olmuştur bu etki etmiştir.
İnşallah siz de daha fazla beklemeden alırsınız mutlu haberi 🙏
İnşAllah canım teşekkürler 😊

Sonra kendiliğinden oldu pko ya rağmen öyle mi ne güzel darısı başıma regl in düzenli miydi?
Bu pko çok tuhaf herkes de aynı etkiyi yapmıyor kiminde tüylenme yapıyor kiminde adet düzenliği ben kilo alınca adet dğzensizliğim oluyor. Hamile kaldığımda zayıftım adetlerim düzenliydi. Şunu da söyleyim bunun en iyi tedavisi yani benim acımdan egzersiz ve diyet

Back
X