PKO olanlar bir sorum var

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Geçen sene adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim ve bana pko teşhisi koydu ama ilaç tedavisi uygulamadı. Baştan savar gibi 6 ay sonra bi daha gel dedi. Bende daha gitmedim. Ama adet düzelmesi de olmadı. Ve ayrıca aşırı iştah problemim ve yemekten hemen sonrasında bile tatlı krizlerim var. İnsülin direncine baktırmak istiyorum ama kadın doğumcuya mı yoksa endokrinoloğa mı gitmeliyim. Bu arada yaşım 22 evli değilim. Ve çok kilolu da değilim. Göbek sıkıntısı çekiyorum sadece ve tatlı krizleri oldukça küçülecek gibi de durmuyor. Şimdiden teşekkürler size :)

• Tatlı pkonun en büyük düşmanıdır canım kistleri büyütür. Zor biliyorum ama tamamen kesmeni tavsiye ederim. Hem pkolu olup hem çok tatli yemek bir nevi intihar gibi geliyor bana. Ben basardim sen de basarabilirsin. Çok nadir yiyorum. Ayda bir denebilir:sampiyon:
  • Tarçın kan şekerini dengeler, canin tatli istediginde agzina bir pinçik at:p
  • Evli olmayanlara tam tedavi uygulamiyorlar sadece dogum kontrol hapi veriyorlar. O da kilo yapiyor ama ben de yapmamıştı o zamanlar :kk77:
  • Bekarsan sogan suyu ve hayıt otu tavsiye ederim. 2si de ac karnina icildigi icin 2sini birden kaynatip icmek zor gelebilir. Hayıt otunu kapsül seklinde kullan. Daha kolay. Benim hormonlarim duzene girdi, kistlerim yok oldu. Bebek haberi bekliyorum umutla:anneadayı:

• Tatlı pkonun en büyük düşmanıdır canım kistleri büyütür. Zor biliyorum ama tamamen kesmeni tavsiye ederim. Hem pkolu olup hem çok tatli yemek bir nevi intihar gibi geliyor bana. Ben basardim sen de basarabilirsin. Çok nadir yiyorum. Ayda bir denebilir:sampiyon:
  • Tarçın kan şekerini dengeler, canin tatli istediginde agzina bir pinçik at:p
  • Evli olmayanlara tam tedavi uygulamiyorlar sadece dogum kontrol hapi veriyorlar. O da kilo yapiyor ama ben de yapmamıştı o zamanlar :kk77:
  • Bekarsan sogan suyu ve hayıt otu tavsiye ederim. 2si de ac karnina icildigi icin 2sini birden kaynatip icmek zor gelebilir. Hayıt otunu kapsül seklinde kullan. Daha kolay. Benim hormonlarim duzene girdi, kistlerim yok oldu. Bebek haberi bekliyorum umutla:anneadayı:
Mutlaka deneyeceğim. Zaten doktora gidip kimyasallarla çare aramak hiç istemiyorum. Hayit otu ve aslan pençesini bende duymuştum. Hemen yarın alıp deneyeceğim. Senin de inşallah gönlüne göre verir rabbim.

Back