Kizlar merhaba bu ay adetim erken ve az geldigi icin doktora gittim adetim senede 1 2 kere gecikir bir sikintimda yok. Doktor birsey demedi sadece inofolic verdi gebeligi kolaylastirir dedi ve hormon testi istedi. Pko olsa alttan baktiginda soylermiydi bir bilgim yokta bunun hakkinda sormak istedim.
Kizlar merhaba bu ay adetim erken ve az geldigi icin doktora gittim adetim senede 1 2 kere gecikir bir sikintimda yok. Doktor birsey demedi sadece inofolic verdi gebeligi kolaylastirir dedi ve hormon testi istedi. Pko olsa alttan baktiginda soylermiydi bir bilgim yokta bunun hakkinda sormak istedim.
Canim pko olsa tabi ki soylerdi diyw düşünüyorum ama alttan bakmasın gerek yok bunun için.ben daha kan tahlili yaptırmadan doktor ultrasonla bakıp şok olmuştu yumurtaliklarin haline bak pko görüntüsü bu diye falan.ama her pko düzensiz adet görür diye bir şey de yok herkes her belirtisi göstermez yine de öyle bi şey olsa doktorun seni bilgilendirirdi kilo,beslenme düzeni,diyabet vs. Hakkımda diye düşünüyorum