PKO muyum

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
826
53
İki yıl önce adet düzensizliğim ve ailemdeki birkaç kadında pko varlığından dolayı kadın hastalıkları uzmanına gittim. Su içmemi söyleyip ultrasonla baktı ve pko olmadığımı söyledi. LH biraz yüksekti ama ona da ilaç vermeye gerek duymadı. Ama hala ara ara adet düzensizliğim oluyor bazen 3 ay adet olmuyorum... Başka bir doktora görünmeli miyim sizce pko olabilir mi? Yaşım 21.

3 ay normal değil bence baska doktora da görünün

bence de başka doktora da görün multifoliküler over de olabilirsin

Bende senin gibi düzensizdim şubat ayında bi gittim kan da verdim ultrasonla karnımdan baktı bi sorun görülmedi temizdi taki düne kadar.. dün yine aynı şikayetle gittim bu sefer alttan muayene oldum bildiğin pcos burdayım diyordu yani malesef.. alttan muayene oldun mu ?

Olamadım maalesef, bakire olduğum için. Karından gözükmeyebiliyor yani olsa bile

Olamadım maalesef, bakire olduğum için. Karından gözükmeyebiliyor yani olsa bile
Bende bekarlıktan beri pco yum. O zaman karından görmüşlerdi. İlla alttan görünecek diye bir durum yok karından da görünür merak etmeyin. Allah şifa versin üzüleceğiniz kadar büyük bir sorun değil pco inşallah başka bir problem yoktur , stres yapmayın yine de

Çok teşekkür ediyorum

Ben alttan da karından da detaylı muayene oldum kaç kez pco olsa belli olurdu dimi

Ben alttan da karından da detaylı muayene oldum kaç kez pco olsa belli olurdu dimi
Olurdu muhtemelen ama kan tahlilide önemli hangi değere bakıyolardı unuttum şimdi, adetin 2. veya 3. günü gidiyorsun hormonlara bakılıyor onuda yaptılarsa sorun yoktur muhtemelen

Kesinlikle git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…