Pko mu var bende ?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
Merhaba herkese.
Çenemin altında boynumda yani gıdı bölgemde çok fena sivilceler var.Ve sivilce izi lekelenme gibi şeyler var ayrıca orada kararma ve kıl da var.Kıllar kolda çıkanlar gibi öyle şeftali tüyü değil yani.Doğuştan beri var olabilirmiş annem öyle diyor.Ama ben 16 yaşındayım küçüklüğümden beri de var gerçekten o kıllar ama sivilceler lekelenmeler ve kararmalar son 2-3 yıldır falan var küçükken yoktu.
Çünkü sonradan almaya başladım oranın tüylerini ağdayla acaba o yüzden mi oluyor?
Kadın doğuma gitmiştim başka bir rahatsızlığım için (çok fazla akıntım oluyor yıllardır günde 3 kere falan çamaşır değişecek kadar) bunu da sormuştum adet olunca gel hormon testi yapalım ama ağdadan olmuştur o sivilceler dedi.Bu arada regllerimde bir sıkıntı yok günlerini tam takip etmiyorum ama her ay 5 gün oluyorum.Ağrı durumu yazın çok oluyor onun dışında yok denecek kadar az.
Pko diye bir hastalık varmış tüylenme sivilcelenme oluyormuş anormal yerlerde acaba bende ondan mı var?Adet olunca doktora gidicem.
Bu arada ultrasonla da baktı jinekolog normalmiş yumurtalıklar.Ama ondan 2 yıl falan önce mr çekilmiştim 2 cm kistim çıkmıştı.
Sizce bu bir rahatsızlık ya da hormon bozukluğu mu çünkü boynum çok çirkin kafamı kaldırmaya utanıyorum berbat görünüyorum nasıl kurtulucam bilmiyorum yardım edin :KK43:
Normalde de tüylü bir kızım ama çok fazla anormal derecede değil.

X