- Konu Sahibi bitahanhulya
-
evet verildi , içiyorum her gün’Bide hsg çektikten sonra size antibiyotik verilmedimi bana verdiler içip bir saat ayakta kalmalisin demişti doktor
Evet canım i ay soğan kürü yapmıştım ama tedavi görmedenbhamile kaldımdüşükten sonra tekrar hamile kaldınız yanihem de kendiliğinden öyle mi.. İnşAllah bu ay bende kalırım..
he ben yapmadım ama soğan kürü.Evet canım i ay soğan kürü yapmıştım ama tedavi görmedenbhamile kaldım
Yapma hsgden sonra hamile kalırsın inşallahhe ben yapmadım ama soğan kürü.
Bende pko yum kendimi bildim bileli hemde 4 ay kendimiz denedik olmadı doktora gittim polip çıktı birde belki bu engel oluyordur dedi Dr yumurta takibi oldum ve inofolic kullandım yumurtam büyüyünce gün aşırı ilişki önerdi test yaptım 2 çizgiyi gördüm yarın doktora gidicemArkadaşlar pko lu olupta hsg çektirdikten sonra hamile kalma oranı artar mı.. Benim tıkalı değilde hsg normal çıktı.. Eşimde bir sıkıntı yok.. Çok mu zor polikistik olup hamile kalmak ben anlamadım.. 2 kez çatlatma iğnesi denedim olmadı.. infolic kombi de içiyorum . hsg de çektirdim nolacak .. polikistik olupta hamile kalan oldu mu kendiliğinden..
Bende pko yum kendimi bildim bileli hemde 4 ay kendimiz denedik olmadı doktora gittim polip çıktı birde belki bu engel oluyordur dedi Dr yumurta takibi oldum ve inofolic kullandım yumurtam büyüyünce gün aşırı ilişki önerdi test yaptım 2 çizgiyi gördüm yarın doktora gidicem
İnşallahya ne güzel.. :) rabbim bize de nasip etsin inşallah. ben hsg çektirdim rahim darlığı vardı açıldı ama olmadı kaç aydır. çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay bakalım sonrası allah kerim
amin çok teşekkür ederim :)İnşallahbende çok korkuyodum olmayacak mı diye Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben de pkoluyum ilk bebeğimde aceleci davrandık aşılama ile hamile kaldımArkadaşlar pko lu olupta hsg çektirdikten sonra hamile kalma oranı artar mı.. Benim tıkalı değilde hsg normal çıktı.. Eşimde bir sıkıntı yok.. Çok mu zor polikistik olup hamile kalmak ben anlamadım.. 2 kez çatlatma iğnesi denedim olmadı.. infolic kombi de içiyorum . hsg de çektirdim nolacak .. polikistik olupta hamile kalan oldu mu kendiliğinden..
Ne güzel kalmışsınız biledarisi başıma insallahArkadaşlar pko lu olupta hsg çektirdikten sonra hamile kalma oranı artar mı.. Benim tıkalı değilde hsg normal çıktı.. Eşimde bir sıkıntı yok.. Çok mu zor polikistik olup hamile kalmak ben anlamadım.. 2 kez çatlatma iğnesi denedim olmadı.. infolic kombi de içiyorum . hsg de çektirdim nolacak .. polikistik olupta hamile kalan oldu mu kendiliğinden..
evet çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun inşAllah.Ne güzel kalmışsınız biledarisi başıma insallah
Eşiniz de bir sıkıntı var mıydı sadece pko mu vardı yoksaevet çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun inşAllah.
Eşimde bir sıkıntı yoktu, bende pko vardıEşiniz de bir sıkıntı var mıydı sadece pko mu vardı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?