- 18 Ocak 2017
- 187
- 601
- 53
- 36
- Konu Sahibi yellowkaya
Merhaba hanımlar. Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Nisan 2019 da evlendim ve ilk Reglimden (ergenlikten) 2019 mart a kadar reglim hep düzenli idi. Fakat evlendiğimden (nisan 2019dan) bu yana yani bir yıldır sadece 2 kez regli oldum. Gitmediğim doktor kalmadı hepsi normal olduğumu sadece strese bağlı olduğunu söyledi. En son gittiğim doktor hafif pko başlangıcı olabileceğimi(oda tam emin değildi ki olabileceğimi) söyledi. İlaç yazdı fakat almadım. İlaç kullanmayı pek sevmiyorum mideden dolayı geçmiş zamanlarda çok kullandım zaten kilomda büyük bir artış yaşamıştım doğum kontrol haplarıyla daha da kilo artışı yaşayacağımı düşünüyorum. Kolay değil aldığım 12 kilo bana yeterdi ve veremiyordum hiç abartmıyorum evlendiğimden beri hızla kilo aldım. Bende soğan kürüne başladım bugün. Ayrıca mide problemim var yıllardır gastrit ama son iki yıldır iyiyim şükür Saraçoğlu mide problemlilerine önermiyor ama yine de sabahları aç karnına mide koruyucumu alıp sonra soğan kürü yapacağım. Buraya yazdım tarihleri unutmamak , inşallah iyi sonuçlar olursa yazmak ve soru soran olursa az da olsa yardımcı olabilmek için. allah hepimizin yardımcısı olsun.