• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko lular

EA2013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
12
2
1
33
Selam kızlar benim boy 1.68 74 kiloyum pkoluyum doktir kilo ver biraz dedi bana göre göbeğim biraz var glifor metecartin verdi migdemi allak bullak ediyor sizce çokmu kilo m car

Selam kızlar benim boy 1.68 74 kiloyum pkoluyum doktir kilo ver biraz dedi bana göre göbeğim biraz var glifor metecartin verdi migdemi allak bullak ediyor sizce çokmu kilo m car
canım kilon görünüşte çok değildir belki ama bir kilo bile faydalı pkolular için..kilo yumurtalıklara baskı yapıyormuş ve çalışmasına engel oluyormuş bizim için..bana kilon iyi diyorlar ama doktor ver diyor ki vermeliyim

ilaç lar beni daha beter sisiriyor cvb in için tsk ederim en kısa zamanda kilo veririz umarim cnm

ilaç lar beni daha beter sisiriyor cvb in için tsk ederim en kısa zamanda kilo veririz umarim cnm
Ben glukofen kullanıyorum tok karnına alınca mide bulantısı yapmiyor, aç olduğumda etki ediyor daha çok. Benim boyum 174-70 kiloydum şuan 62ye düştüm seninki de biraz fazla bence

Yanı hesaplamaya göre 10 kilo fazlam var ama benim sdece göbeğim var yoksa kalça bacak kol kilo li degilim öyle ve aksam yemeginden sonra kullanıyorum bende . Ve nasil kilo verdiniz

Glifor istahini kesecek yuruyuste yaparsan kilo verirsin ... İlk baslarda mideyi etkiliyo sonra alisiyorsunn ben 3 ay glifor benzeri bi ilac kullandim(matofin) ...4-5kilo verdim.

Back