- 19 Ağustos 2014
- 46
- 9
- 36
- 36
- Konu Sahibi susamsokagi
-
Merhaba canım bende pkoyum rahim kalınlaşması ultrasonda bakıldığında gözüküyor dr tavsiye ilaçlar dışında pek fazla bişey kullanmanı önermem çünkü kullansan da malesef faydalı olmuyor pko için glisemik indeksi düşük beslenmen gerekir bu şekilde zamanla düzene girmesini sağlayabilirsin kansere çevirmemiştir korkma ama dikkat etmezsen oluşma olasığı bizlerde yüksek malesef smear testin temiz çıktıysa korkmana gerek yok ama adet düzenliyici yada doğum kontrol ilacı kullanmazsan adet olamazsın ve kist oluşturursun bu durumda rahimin kalınlaşmasına sebep olacaktır çünkü endometrium tabakasını adet olmadığın için atamayacaksın
evet canım ilacı 21 gün kullanıcan 7 gün ara vericen zaten o arada adet olursun muhtemel 7. Gün tekrar ilaca başlayacaksın hatta yazz die bi ilaç var onun içerisinde 28 adet bulunuo hiç ara vermeden kullanıosun böylelikle kafan karışmamış olur yan etkiside en az olanı demişti benim drumMerhaba çok teşekkür ederim cevabın icin içim rahatladı bir nebze.. doktor yasmin verdi adetin 1.günü başla sonra 7 gün ara ver falan dedi de anlamadım pek defalarca sormama rağmen içinde yazıyor dedi en son.. Bu ilacı kullanırsam kistler de çatlar mi acaba?
Şimdi adetimin ilk günü ilaca başlıyorum ilaçın hepsi bitene kadar içiyorum kesintisiz ve bitince 7 gün ara mi veriyorum diğer kutuya başlıyorum canım doğru mu anladimEv
evet canım ilacı 21 gün kullanıcan 7 gün ara vericen zaten o arada adet olursun muhtemel 7. Gün tekrar ilaca başlayacaksın hatta yazz die bi ilaç var onun içerisinde 28 adet bulunuo hiç ara vermeden kullanıosun böylelikle kafan karışmamış olur yan etkiside en az olanı demişti benim drum
Evet canım aynen dediğin gibi kullanıcaksınŞimdi adetimin ilk günü ilaca başlıyorum ilaçın hepsi bitene kadar içiyorum kesintisiz ve bitince 7 gün ara mi veriyorum diğer kutuya başlıyorum canım doğru mu anladim
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)Evet canım aynen dediğin gibi kullanıcaksın
Rahim kalınlaşması ultrasonda gorunuyor bnde pkoluyum yıllardır ve çocuk tedavisi goruyorum bi gttgmde rahimde kalınlık vardoyo biggttgmde geçiyor o hormonlarla alakalı . soyledgn çayı duymadım hiç ama bn bu ay soğan suyu deniyorm iyi diyorlarMerhaba arkadaşlar yıllardır adetin düzensiz neredeyse hiç olmuyordum ilaç almadan ve geçenlerde polikistik over teşhisi kondu LH değerim yuksek çıktı. Şimdi birkaç sorum var cevaplarsaniz çok sevinirim ..
1) ilişki sonrası lekelenme şikayeti ile gitmiştim smear temiz çıktı 2 farklı doktor yumurtalık ultrasonu çekti smear temiz çıktı. Rahim kalinlasmasi olsa ultrason da çıkar miydi? Acaba kalinlasma Allah korusun kansere mi çevirdi diye korkuyorum :/ yaşım çok genç halbuki ve eğer kalinlasma varsa verdiği hormon hapları bir çözüm olur mu? İyi gelir mi? Lekelenme/kanama kistler sebebi ile olabilir mi?
2) flora regl diye bir çay almıştım içinde Civan percemi vs var onu kullanmıştım bir süre ağıdan başka bir şey yapmadı sizce kullansamzarari olur mu pko lu iken?
Ne olur bir şeyler diyin kızlar çok korkuyorum:/
Canim hayit suyu ic inan bana en guzeli o tadi kotu ama adet oluorsn bir kac gun icince belli edior zaten kendini. Bende testere disli asla pencesjne basladm 1.5 yildr duzenliydi adetm 31 agistosta rahim filmicektrdm kanamam cok oldu en sonda 27 agustosta adet oldm. Gebelik testide yaptm kan testide negatif bende o yuzden tekrardan hayit suyuna basladm bakalm nolavk cok merak ediormah kızlar ahhkonu sahıbı bende senle aynı durumdayım.en son adetımı 24 hazıranda gordum hala tık yok.delırıcem.onunda gelme sebebı asılama olmustum tutmayınca erken adet olayı oldu.pko war
Canim engel degil dicem de engel bnm icin 1.5 yildr deniorz olmuor inan artk bitki kurleri uygulamaya basladm pko illetinden kurtulmk da mumkun dgl gecmior.Kizlar pco gebe kalmaya engel mi ne gibi belirtiler var sizde yazsrmisniz
Canim hayit suyu ic inan bana en guzeli o tadi kotu ama adet oluorsn bir kac gun icince belli edior zaten kendini. Bende testere disli asla pencesjne basladm 1.5 yildr duzenliydi adetm 31 agistosta rahim filmicektrdm kanamam cok oldu en sonda 27 agustosta adet oldm. Gebelik testide yaptm kan testide negatif bende o yuzden tekrardan hayit suyuna basladm bakalm nolavk cok merak ediorm
Pco doğuştan mi peki kadinlardaCanim engel degil dicem de engel bnm icin 1.5 yildr deniorz olmuor inan artk bitki kurleri uygulamaya basladm pko illetinden kurtulmk da mumkun dgl gecmior.
Genetik diyorlr doktorlr canim sanrm dogustan benim ablamda da kuzenimde de var halamdan gelior sanrm annemde yok kuzenim anneainde de yok halama da soramadm oda hic evlenmems o yuzdn bilemiorm ama ablam da pko bebegi oldu onun hemde 2 tanePco doğuştan mi peki kadinlarda
Evt ben omu iciorm cnm aslinda ben 1.5 sene once ilk ablam demsti ictm cok dgl yarim sise kadr ictm adetm duzene girdi ama iste rahim filmdn sonra duzenm bozuldu yeniden smd de adet olmayi beklior iste test falan yaptm hamile olmadigimi anlaynca hayit suyuna dun geri basladmsen hazır suyunumu ıcıosun pekı cnm hayıtın?mecıtefendı hayıt suyu warmıs.ben ciwanpercemı ıcıom gelmıo walla onuda ıcsem gene glmez kesın
Evt ben omu iciorm cnm aslinda ben 1.5 sene once ilk ablam demsti ictm cok dgl yarim sise kadr ictm adetm duzene girdi ama iste rahim filmdn sonra duzenm bozuldu yeniden smd de adet olmayi beklior iste test falan yaptm hamile olmadigimi anlaynca hayit suyuna dun geri basladm
Cnm bayagi uzun gidior cunku cay bardaginin yarisi kadar koyiyrsn sonra su ekliorsn tek icmiorsm zaten tadi cok acipekı 1litresı ne kadar gıdıyor cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?