- Konu Sahibi meryemce85
klomeni 3 kez kullandım olmadı şimdi gonal f kullanıyorum sadece iğne ve çatlatma iğnesi hamile kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomeni 3 kez kullandım olmadı şimdi gonal f kullanıyorum sadece iğne ve çatlatma iğnesi hamile kalan var mı?
gecen yil bu zamanlar pcoluydum Allahima sukurler olsun simdi minik kizim var Allah sana da tum isteyenlere de nasip etsin canim ilac tedavisi gordum kilo verdim sekeri kestim sogan kuru yaptim esime keci boynuzu pekmezi icirdim mesir macunu ve ben ari sutu polen yedim her gun bir recel kasigi Allah sana da derman versin kavustursun yavruna
Allah razı olsun kardeşim inş.eşimde bi sorun çıkmadı çok şükür ama soğan suyunu içemiyorum zorluyorum afedersin kusuyorum nasıl içtin onu
canim ben burnumu kapatip iciyordum hic tadina varmadan hemen agzima sakiz atiyordum cok kolay iciliyor Allah tez zamanda bebegine kavustursun canim benim dualarimdasiniz optumm
slm bebeğinle güzel bir ömür senin olsun inşlh. cnm bende şu an klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum pkoluyum eşzamanlı soğan kürümü uygulasam diyorum sen tedaviyle aynı zamanda mı uyguladın
Amin canm sagol insAllah sizlere de tez vakite nasip eder Allah biz esimle beraber cabaladik ona her gun bir yemek kasigi keci boynuzu pekmezi ve mesir macunu icirdim ben hormon igne tedavisi gordum ve cyclo ilacini kullandim sogan kurunu de ayni zamanda uyguladim sonra zayifladim da ayrica polen ari sutu yedim dedigim gibi meyrem suresini 40 gun boyunca her gun okudum ve ruku ettim cok dua ettim Rabbim kavusturdu cok sukur hamdolsun sakin umudunuzu yitirmeyin dualarimdasiniz
saolasın cnm benim adet biteli 11 gün oldu başlasammı acaba şimdi adetin 10günü diyolarla başlamak için yani soğan kürü içmen düşük falan oluşturmadı demi
canim ben adet bitiminde basliyordum dusuk yapmadim hic ama yine de senin icin nasil rahat ediyorsa oyle yap