• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO lu olup ovulasyon testi kullananlar ! Birbirimize umut olalım

benyoruldumhayat09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
476
275
103
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç tecrübeli arkadaşlarımızın bize umut olması buna çok ihtiyacımız var. Adetlerim çok düzensiz ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Burada bir çok kişi bu testin yardımıyla en büyük isteklerine kavuşmuş. Acaba test kullandığınız kaçıncı ay hamile kaldınız ? Benim durumumda olanlar da bir kaç şey yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç tecrübeli arkadaşlarımızın bize umut olması buna çok ihtiyacımız var. Adetlerim çok düzensiz ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Burada bir çok kişi bu testin yardımıyla en büyük isteklerine kavuşmuş. Acaba test kullandığınız kaçıncı ay hamile kaldınız ? Benim durumumda olanlar da bir kaç şey yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba bende bu ay aldım test dün iki çizgi çıktı birisi çok belirgindi diğeri ondan açıktı bende bugün daha belirginlesir demiştim ve mutlu olmuştum maalesef bugün tek çizgi çıktı nedenini bende anlayamadım ilk defa bu ay kullandım

Ben de pkoluyum ovulasyon testi almıştım ama bir türlü çift çizgi yakalayamadım hamile kaldığımda da doktor kontrolünde yumurta gelişimini takip ettirdim. Gerçi benim adetler birkaç ay olmayabiliyordu sizin daha düzenli ise ovulasyon işe yarayabilir.

OZAMAN BEN İLK UMUT IŞIĞINI YAKAYIM SİZE 3 SENE ÖNCE YAPTIĞIM DÜŞÜK SONRASI BİR PKO LU OLARAK 3 SENEDİR HAMİLE KALAMAMIŞTIM HAZİRAN AYINDA ADETİMLE BİRLİKTE KLOMENE BAŞLAYIP 10.GÜN İTİBARİYLE OVULASYON TESTİNE GÖRE İLİŞKİYE BAŞLADIM KOYU ÇİZGİLER BAŞLAYINCA GÜN AŞIRI DEĞİL HERGÜN OLDU EN KOYU ÇİZGİDEN SONRAKİ İKİ GÜNDE DEVAM ETTİK VE SONUÇ ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM

OZAMAN BEN İLK UMUT IŞIĞINI YAKAYIM SİZE 3 SENE ÖNCE YAPTIĞIM DÜŞÜK SONRASI BİR PKO LU OLARAK 3 SENEDİR HAMİLE KALAMAMIŞTIM HAZİRAN AYINDA ADETİMLE BİRLİKTE KLOMENE BAŞLAYIP 10.GÜN İTİBARİYLE OVULASYON TESTİNE GÖRE İLİŞKİYE BAŞLADIM KOYU ÇİZGİLER BAŞLAYINCA GÜN AŞIRI DEĞİL HERGÜN OLDU EN KOYU ÇİZGİDEN SONRAKİ İKİ GÜNDE DEVAM ETTİK VE SONUÇ ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
Cevabin icin cok tesekkur ederim :dua:gercekten boyle seyler duydukca cok umutlaniyorum mutlu oluyorum. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.:nazar:

Merhaba canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur. Bende pkoluyum hala hamile Değilim. Bende 4 ay ovulasyon testi kullandım. Bir kere hep silik çıktı eşit rengi yakalayamamistim. Ama 3 kere yakaladim hamile kalamadim ama vakti gelmediği için olmadı inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canim.

Merhaba canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur. Bende pkoluyum hala hamile Değilim. Bende 4 ay ovulasyon testi kullandım. Bir kere hep silik çıktı eşit rengi yakalayamamistim. Ama 3 kere yakaladim hamile kalamadim ama vakti gelmediği için olmadı inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canim.

İnş canım sende yakın zamanda kalırsın.Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla verir inş ve bizlere de

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin.inş sıra bizler oluruz

Amin canım sen de öyle en kısa zamanda buradan haberleri veririz umarım. Ben ovu testi yapıyorum ama sanki hep aynı cıkıyor.

Eklentiler

• P_20160727_112256.jpg
    P_20160727_112256.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 638
Amin canım sen de öyle en kısa zamanda buradan haberleri veririz umarım. Ben ovu testi yapıyorum ama sanki hep aynı cıkıyor.
Canim benim yaptığım ilk testimde böyle benzer birbirine 25 temmuzdaki daha net gibi. Birde canım ben sogan kuru uygulayinca net görmeye baslamistim. Aklında olsun belki sana faydası olur

Back