• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko lu Arkadaşlar Gelin Bİlgilerimizi Paylaşalım

Pkolu Hanımlar Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

• Bir yıldan az

OY: 1 16,7%
  • Bir ve iki yıl arası

OY: 2 33,3%
  • İki yıl ve daha uzun zamanda

• Hamile kalamadım

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Arzu_Azra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.858
1.430
133
29
Öncelikle hepinize merhaba.
Ben daha bu ay pkolu olduğumu öğrendim değerlerim fsh 9 lh9 cıktı doktor amh ıstedı oda 7 cıktı ve bana pko tanısını koyup ınferlıteye yonlendırdı benım smear ve kültür örneği alınmamıstı onları aldı esımdende sperm testı ıstedı ve adetın ıkıncı gunu ınferlıteye gıt dedı ne olacak nasıl bır yol ızlenecek bılmıyorum ben bundan 10 11 ay once kendılıgınden hamıle kaldım Ve bebegım 6h 6g dusuk oldu:( aralık üçte kaybettım :( ama ondan sonra da hamıle kalamadım aylarca sıkıntı yasadım ıltıhap oldu kurtajda oldumuparca kalmasın dıye enfeksıyon da kapmısım derken bu zamana geldık bundan sonra nasıl yol ızledıgımı neler yaşadığımı buradan yazıcam emınımkı benım gıbı arkadaslarıma cok yarar saglıcak en azından bır sonrakı evreyi bılecek ınsallah bebek sahibi olmayı Rabbım nasıp ederse nasıl oldugumu anlatıcam pkolu olanlar pko evresinde olanlar neler yasıyorsunuz yazalım paylaşalım yenelim inşallah hepımız bebeklerımıze kavusalım.

Benim amh 13 çıkmıştı öyle pko dedi doktor. Ultrasondan baktı mı

Benim amh 13 çıkmıştı öyle pko dedi doktor. Ultrasondan baktı mı
Baktı ama pko dıyemem demıstı ultrasonda baktıgında mınıkıstıkover gıbı duruyor pko da daha cok yumurta oluyormıs dedı ama testte pkolu cıktım malesef :(

Öncelikle hepinize merhaba.
Ben daha bu ay pkolu olduğumu öğrendim değerlerim fsh 9 lh9 cıktı doktor amh ıstedı oda 7 cıktı ve bana pko tanısını koyup ınferlıteye yonlendırdı benım smear ve kültür örneği alınmamıstı onları aldı esımdende sperm testı ıstedı ve adetın ıkıncı gunu ınferlıteye gıt dedı ne olacak nasıl bır yol ızlenecek bılmıyorum ben bundan 10 11 ay once kendılıgınden hamıle kaldım Ve bebegım 6h 6g dusuk oldu:KK43: aralık üçte kaybettım :KK43: ama ondan sonra da hamıle kalamadım aylarca sıkıntı yasadım ıltıhap oldu kurtajda oldumuparca kalmasın dıye enfeksıyon da kapmısım derken bu zamana geldık bundan sonra nasıl yol ızledıgımı neler yaşadığımı buradan yazıcam emınımkı benım gıbı arkadaslarıma cok yarar saglıcak en azından bır sonrakı evreyi bılecek ınsallah bebek sahibi olmayı Rabbım nasıp ederse nasıl oldugumu anlatıcam pkolu olanlar pko evresinde olanlar neler yasıyorsunuz yazalım paylaşalım yenelim inşallah hepımız bebeklerımıze kavusalım.
Adet düzensizliği yaşıyor musun peki tatlım??

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-11-00-41-05.png
    Screenshot_2016-09-11-00-41-05.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 153
Selam kizlar bende pkoyum.kendi kendime adet asla olamiyorum;( 26yasindayim 4yillik evliyim.2asilama oldum nasibbolmadi.yumurtalarim buyuyor 3tane oluyor ama neden olmuyor anlamiyorum.acaba catlatma ignesine ragmen catlamiyor mu??????

Evet canım benim koyduğum resımdekı tarıhler benım adet tarıhlerım
Canım brnim de adetim düzensizdi hatta bebek düşünmeye başladıktan sonra daha da çıldırdı. Ama inofolic sayesinde hormonlarım dengelendi ve adet düzenim oluştu. En son gittiğin doktorun ne dedi peki ?

Canım brnim de adetim düzensizdi hatta bebek düşünmeye başladıktan sonra daha da çıldırdı. Ama inofolic sayesinde hormonlarım dengelendi ve adet düzenim oluştu. En son gittiğin doktorun ne dedi peki ?
Infrlıteye yonlendırdı canım bu aşamadan sonra ne yapılcak ınan kı bılmıyorım esım sperm testı yaptırsın adetın ıkıncı gunu gıdıcem artık ıgnemı verır hapmı bılmıyorum

Selam kizlar bende pkoyum.kendi kendime adet asla olamiyorum;( 26yasindayim 4yillik evliyim.2asilama oldum nasibbolmadi.yumurtalarim buyuyor 3tane oluyor ama neden olmuyor anlamiyorum.acaba catlatma ignesine ragmen catlamiyor mu??????
Malesef catlamıyor olabılır sogan suyu ıcebılırsen o kürü dene bence cok faydasını gören var

Amh degeri cok yuksek olan herkeste polikistik over mi oluyor kizlar? Ben 21 yasinda bekarim 8 cm ve 3.5 cm 2 tane cikolata kistim vardi acik ameliyat oldum 3 hafta once.. doktorum ameliyattan once amh testi de istemisti 8.65 cikti degerim, biz boyle durumlara polikistik over diyoruz ama iyisin yumurtalik rezervin dusuk degil dedi ameliyata da az kaldigindan ustunde pek durmadan ameliyatla ilgili konustuk. Simdi de kistlerimin tekrarlamamasi icin 3 aylik gecici menopoz tedavisi goruyorum. Sonradan aklima takildi, 2 hafta sonra kontrole gittigimde soracagim ama cok kafama takildi 8.65 amh degeri kesinlikle polikistik over dir diyebilir miyiz? Zaten kanimda pihtilasma da oldugundan eger pko da varsa ekstradan, sanirim cocuk sahibi olmak cok zor olacak benim icin ilerde..

Amh degeri cok yuksek olan herkeste polikistik over mi oluyor kizlar? Ben 21 yasinda bekarim 8 cm ve 3.5 cm 2 tane cikolata kistim vardi acik ameliyat oldum 3 hafta once.. doktorum ameliyattan once amh testi de istemisti 8.65 cikti degerim, biz boyle durumlara polikistik over diyoruz ama iyisin yumurtalik rezervin dusuk degil dedi ameliyata da az kaldigindan ustunde pek durmadan ameliyatla ilgili konustuk. Simdi de kistlerimin tekrarlamamasi icin 3 aylik gecici menopoz tedavisi goruyorum. Sonradan aklima takildi, 2 hafta sonra kontrole gittigimde soracagim ama cok kafama takildi 8.65 amh degeri kesinlikle polikistik over dir diyebilir miyiz? Zaten kanimda pihtilasma da oldugundan eger pko da varsa ekstradan, sanirim cocuk sahibi olmak cok zor olacak benim icin ilerde..
Tam olarak bılmıyorum ama fsh ve lh hormonu yuksek cıkıp amh da yuksek cıkınca pko teshısı koydular bana ama bazı kıstlerın amh yukselttıgını duydum kıstınden dolayı amh yuksek cıkmıs olabılır tekrar doktoruna sorarsan bızede haber ver canım

Tam olarak bılmıyorum ama fsh ve lh hormonu yuksek cıkıp amh da yuksek cıkınca pko teshısı koydular bana ama bazı kıstlerın amh yukselttıgını duydum kıstınden dolayı amh yuksek cıkmıs olabılır tekrar doktoruna sorarsan bızede haber ver canım

Merhaba bugun doktoruma gittim amh ve polikistik over arasindaki iliskiyi sordum haber ver dediginiz icin yazmak istedim tekrardan :) amh degeri yuksek olanlara direk polikistik over teshisi konur mu benim cok yuksekti dedim kendisi de su cevabi verdi "hayir direk teshis konmaz. Poliskistik over hastalarinin hepsinde amh cok yukselir. Yani tum polikistik over larda amh yuksektir diyebiliriz ama amh degeri yuksek olan herkes polikistik over dir diyemeyiz amh tanı koymada goz onune aldigimiz bir etken degil, amh in yuksek olmasi polikistik over oldugun anlamina gelmez. Tani koyarken 3 sey goze carpar, birisi duzensizce uzayan 35 gunu gecen degisken adet donguleri, birisi vucutta asiri killanma ve digeri de ultrasyondaki yumurtalik goruntusudur. Bu 3 unden en az 2 sini goruyosak, gerekli testlerden sonra polikistik over tanisi koyariz. Ama amh a bakarak bunu kesin bi sekilde soyleyemeyiz. Senin amh degerin yuksek fakat sen polikistik over degilsin" dedi. Acikcasi icim rahatladi. Daha yeni endometriozis ameliyati olmusken amh tan oturu polikistik over kafama cok takilmsti. :)

Merhaba bugun doktoruma gittim amh ve polikistik over arasindaki iliskiyi sordum haber ver dediginiz icin yazmak istedim tekrardan :) amh degeri yuksek olanlara direk polikistik over teshisi konur mu benim cok yuksekti dedim kendisi de su cevabi verdi "hayir direk teshis konmaz. Poliskistik over hastalarinin hepsinde amh cok yukselir. Yani tum polikistik over larda amh yuksektir diyebiliriz ama amh degeri yuksek olan herkes polikistik over dir diyemeyiz amh tanı koymada goz onune aldigimiz bir etken degil, amh in yuksek olmasi polikistik over oldugun anlamina gelmez. Tani koyarken 3 sey goze carpar, birisi duzensizce uzayan 35 gunu gecen degisken adet donguleri, birisi vucutta asiri killanma ve digeri de ultrasyondaki yumurtalik goruntusudur. Bu 3 unden en az 2 sini goruyosak, gerekli testlerden sonra polikistik over tanisi koyariz. Ama amh a bakarak bunu kesin bi sekilde soyleyemeyiz. Senin amh degerin yuksek fakat sen polikistik over degilsin" dedi. Acikcasi icim rahatladi. Daha yeni endometriozis ameliyati olmusken amh tan oturu polikistik over kafama cok takilmsti. :)
Verıdıgın bılgı ıcın cok saol canım pkolu olmamana çok sevındım:)

Değerlerimi unuttum ama bnde pkoluyum...2aşılamam oldu negatif sonuç cıktı 3yıldır uğraşıyoruz

Arkadaşlar bende pkoluyum ve şuan 5 haftalik hamileyim sukurler olsun 2 yıldır bebek bekliyoruz olumuyodu geçen ay asilama oldu tutmadi ve bu ay kendiliginden hamile kaldım hala şaşırıyorum ama ya asilamadaki ilaçlar etkili oldu yada bu ay hiç kafaya takmadım ve zayıfladım 2 3 kilo ondan bilemiyorum çok mutluyum ama oluyomus demekki hiç üzülmeyin

Arkadaşlar bende pkoluyum ve şuan 5 haftalik hamileyim sukurler olsun 2 yıldır bebek bekliyoruz olumuyodu geçen ay asilama oldu tutmadi ve bu ay kendiliginden hamile kaldım hala şaşırıyorum ama ya asilamadaki ilaçlar etkili oldu yada bu ay hiç kafaya takmadım ve zayıfladım 2 3 kilo ondan bilemiyorum çok mutluyum ama oluyomus demekki hiç üzülmeyin

Gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bişey sorucam...geçen ay bnm felaket midem bulanmıştı herseye midem bulanıyordu kokuları hemen hissediyordum adetimin 34.günü kurbanın 1.günüydü kurbanımızı buzdolabın çekmecesine yerleştirdik ve onu kaldırdım 10kg dan fazlaydı 1saat içinde adetim geldi acba bn hamileydim de düşük mü oldu?
Dşüncelerinizi yazın lütfen

Gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bişey sorucam...geçen ay bnm felaket midem bulanmıştı herseye midem bulanıyordu kokuları hemen hissediyordum adetimin 34.günü kurbanın 1.günüydü kurbanımızı buzdolabın çekmecesine yerleştirdik ve onu kaldırdım 10kg dan fazlaydı 1saat içinde adetim geldi acba bn hamileydim de düşük mü oldu?
Dşüncelerinizi yazın lütfen
Amin cnm insalllah isteyen herkese nasip olsun senin sorun hakkında da şunu diyebilirim yakın bi arkadaşım hastalığı gelmeyince beni felan kucaklardi hemen adetı gelirdi ağır bişey kaldırmak adeti getr iyo demekki bense hamile olduğumu bilmiyordum öyle dalgasına eşimi bile kaldırdım düşün yani bişey olmadı

Back