Pko-Klomen ve ovitrelle ile hamile kalmak 2022 kasım

Has451210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
2
1
1
27
Selam arkaşlar pko insulin direnci ve hipotiroidim var metformin ve tiroid ilacı kullaniyorum 15 aylık evliyim ve 9 aydır gebelik istiyorum gecen ay klomenle 15mm ve 17mm 2 yumurtam olustu ovitrlle kullandim ama adet oldum. Bu ay 22 mm iki tane sağda yumurtam oluşmuş doktorum fazla buyumuş kist oluşabilir hemen ovitrelle bugun vurul dedi. Geçen ay 36 saat sonra çok agri cekmistim bu ay çatladigini hissetmedim. Igneye ragmen catlamayabilir? Klomenle gebe kalan var mi kacinci ayda kaldiniz? İşe yarar mi bu tedavi yoksa zaman mi kaybediyorum??

Tecrübe eden ve olumlu sonuçlar alan çok kişi var burada umarım sizde güzel haberi alırsınız :)

Ben klomen ve catlatma ignesi ile ilk ay hamile kalmıştım canım fakat 36 saat sonra bebegimizi kaybettik bu ay tekrardan deneyeceğiz umarım saglikla kavuşuruz en kısa zamanda

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Ben de doktorumu degistirdim rahim filmi cekilecegim yarın klomen yazmadı. 21.günde de progesteron bakicakmıs kendi kendine catliyor mu diye.
Çok zor gercekten cevremde herkes kafaya taktigimi stres yaptigimi soyleyip ustume geliyorlar ama her ay gordugum tek cizgilerin hüznünü anlamıyorlar. Rabbim bir beklenti icinde olan herkesin yuzunu guldursun

Canım merhaba kasımda yazmışsın bu soruyu ama sormak istiyorum bu şekilde sonuç alabildin mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…