pko klomen + ovitrelle

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
pko hastasıyım ve ne hikmetse sonradan oldum stres ve sıkıntı kaynaklı delirmek üzereyim...
Kızlar mrb herkese 1 yıllık evliyim ve başımdan 4 gebelik geçti malesef düşükle sonuçlandı dr stres yüzünden dedi neyse hayırlısı dedim rabbim böyle uygun görmüş dedim şükrettim ama bi gün ani bi kıvranmayla hastaneye kaldırıldım ve dünya başıma yıkıldım kist patlamış dedi doktor ve ben hiç böyle bi problemi yokken pko hastası oldum doktor bile çok nadir bi ihtimal bu dedi doğuştan gelen bi hastalıkmış ama bende sonradan olmuş geçen ay klomen + ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım bu ayda gelişmeyen yumurta kendiliğinden gelişmiş dedi dr ama ne klomen nede çatlatma iğnesi olmadım ama geçen hafta çok ağrım oldu ve çatladığını hissettim son 2 gündürde göğüslerime hiç elimi süremiyorum o ünlerde eşimle beraber olduk ama ne bileyim umutlnmakta istemiyorun sizce neden göğüslerde böyle ağrı vardır...bu arada daha adete 13 gün var.

merhaba canım..bende pcos lıyım.benmkı kilodan=( 4yasında bır kızım var..ozamnlr zayfdm cunkü..2yıldr istıyrz kardeş 1yıldrda doktrlra gıdıp gelyrm henz tık yok.. 3ay klomen kullandm vucudm teki bıle vermdi.doktr deyştrdm menegon iğne kullandm ilk ay guzl bır yumurta oldu ama gebelk oluşmdı.2cısınde ise aşırı buyumuş aşilama yaptrcktm buyuzdn vazgectı doktr.bu adetmde bakalm neolck beklyrm..sanada cok gecmş olsn

ben de geçen ay ilk defa klomen+ovitrelle oldum pko hastası değilim fakat progesteron hormonum biraz düşükmüş göğüslerim benimde iki hafta boyunca dediğin gibi ağrıdı fakat gecikmeli de olsa adet oldum bu ay doktorum yine klomen verdi...hayırlı kısmet allah herkesin gönlüne göre versin

valla kızlar rabbim yardımcımız olsun hepimizin çok zormuş bu durum yarın dra gitcem bende bakalım ne diycek progesterona bakıcak yumurtlama olmuş mu diye herşeyi kendimize dert ede ede hstalık sahibi oluyoruz çok üzücü ama yapcak bişi yok oldu bi kere çekcem artık diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…