pko klomen kimyasal gebelik

verygoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
857
548
103
Geçen ay klomen kullandim kızlar gebelik falan olmadı günde 1 tane 5 gün kullandim neyse bu ay goguslerim şişti ki Hiç şişmez başım donuyo falan derken test yaptım negatif ama belirtiler duruyor gittim kan verdim hcg 59 çıktı 2 gun sonra yine ver dedi Dr ve az önce verdim 2 nin altına inmiş yani kimyasal gebelik gecirdim tabiki çok üzüldüm 1.5 senedir istiyoruz adet düzensizliği var hormonlar eh işte ve ilk defa 2 nin üstünde değer görüp çok heveslenmistik hele eşim zaten en çok ona uzuluyorum benim sorum benim gibi yaşayan var mı özellikle klomenden sonraki ay geçiren var mı ne bileyim kimyasal gebelik geçiren pkolular hele yazın bi bakalım

Merhaba canım çok geçmiş olsun.ben geçen yıl korunmayı bıraktım kimyasal gebelik geçirdim.sonra pko olduğumu öğrendim.şimdi klomen kullandım yeni bitti yarın doktor yumurta takibi yapacak.kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalma ihtimali yüksekmiş..ben düşük yaptığım zaman gittiğim doktorun azizliğine uğradım 2ay korun dedi..
Herneyse bakalım bu ay klomen ile bana bişey olacak mı hiç umudum yok ama

Senin hcg kaçtan düşmeye başladı canım bende femara kullandım bu ay doktorum geçen ay demişti bana kullan diye ama ben ilacı temin edemedigim için kullanamadim zaten de kimyasal gebelik gecirdim bu aya kaldı ama ben doktora bişey sormadan adet olunca başladım ilaca benim de yarın takip var hayırlısı bakalım

Canım inan hiç haturlamıyorum.benim gebelik testinde çıktı 2gün sonra kanamam başladı.ve doktor düşüknolduğunu anlamadı. Yerleşme kanamasıdır dedi gönderdi beni.sonra devlet hastanesine gidince düşük yapıyorsun dedi benimde yarın takibim var inş hayırlısı olur canımm

İnşallah canım üzülme var bi Hayır hem düşük oluyosa muhakkak bebek te sıkıntı var ve anne için de riskli demekmis unutma önce anne sagligi Rabbimin bildiği var ki aldı inşallah sağlıklı gebelik ler bekliyor bizi dua edelim birbirimize

Kesinlikle canım Rabbim nasip eder inş dularımızı kabul eder.ben hamileyken röntgen çekilmiştim bilmiyorum tabi hamileliği 10gğn sonra öğrendim 2günde de düştü..vardır bi hayır.dualarım hep bizimle inş..

Allah razı olsun ❤ canım inşallah eder

Canım ben de aralıkta aşılama yaptırdım, adet günüme 1 hafta kala göğsümlerim doldu, meme ucu acımaya başladı ve öyle devam edince ben de kendimi hamile sandım, normalde hiç öyle olmaz, adetime 1 gün kala evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Ertesi gün adet oldum zaten ve adetin 2. günü kan testi de nagatifti. ilk kez 1.5 yıl önce hamile kalınca da göğüsümlerim öyle olmuştu ve ben gebelikten şuphelenmustim, kan verince pozitif çıkmıştı ve kese de görülmüştü ama o 6 haftalikken düşükle sonuçlandı maalesef. Sonrasında hamile kalamayinca dr gittim, tahlil tedavi derken, ilk her iki yumurtalık pco dediler, sonra temiz, geçenlerde yine pco. Anlamadım gitti bu durumu, kan tahlilleri normal olduğu için tam pco da diyemiyorlar. Sorduğumda ise önemli değil bu ultrason pco görünümü bizim için dedi, yumurta çok dedi. Ama sonuç olarak 1 düşük (tedavisiz hamile kalmıştım) , 2 de olumsuz aşılama var hayatımda.

Bana da 25 yaşındayım 18inde beri dr gidiyorum muayenelerde hep iki over de pco demişlerdi az önce yumurta takibi nden geldim sol over pco diyo sağ temizmis yani hayret ettim yumurta da büyümemis 2 gun once 14 mm di şimdi de 14 mm 2 güne bir kontrol dedi buyur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…