canım soğan kürünü de daha sağlam bir çözüm için 6 ay devam ettirmek gerekiyor. 15 gün içip 15 gün bırakarak
bildiğim kadarıyla öyle canım, ben çok sıkıntısını yaşadığım için bu gecikmelerin iki ay içtim ama ilki çok düzensiz kullandım sonra araya sınavlar falan girdi salladım maalesef. bu ay ne olurum bilmiyorum ama üç aydır gecikerek de olsa ilaçsız adet oluyorum, bu son adetim gecikme bile sayılmaz yedi sekiz ay olmadığım zamanların yanında, beş gün gecikti en sonuncu. tabi belki etkisi kişiden kişiye değişir ama ben faydasını gördüğümü düşünüyorum Allah'ın izniyle. zamanı geçtiyse başlıyordum ben de önceden, sıkışmayınca düşmüyordum üstüne, şimdi daha çok önemsiyorumcanım bana da 15 gün iç sonra adetinden 10 gün önce 5 gün iç her adetten sonra 15 gün iç dediler ama işte daha olmadım ki
senin söylediğine göre de adet olsam da olmasam da 15 gün içip 15 gün bırakıp böyle 6 ay mı devam edeceğim:44:
bildiğim kadarıyla öyle canım, ben çok sıkıntısını yaşadığım için bu gecikmelerin iki ay içtim ama ilki çok düzensiz kullandım sonra araya sınavlar falan girdi salladım maalesef. bu ay ne olurum bilmiyorum ama üç aydır gecikerek de olsa ilaçsız adet oluyorum, bu son adetim gecikme bile sayılmaz yedi sekiz ay olmadığım zamanların yanında, beş gün gecikti en sonuncu. tabi belki etkisi kişiden kişiye değişir ama ben faydasını gördüğümü düşünüyorum Allah'ın izniyle. zamanı geçtiyse başlıyordum ben de önceden, sıkışmayınca düşmüyordum üstüne, şimdi daha çok önemsiyorum
yaa işte bide okumuş doktor olmuş bu kişi.size nasıl böyle bir şey söyler.direk moral bozukluğu stres yapmış ki böyle bir dönemde uzak durulması gereken tek şey stres ve moral bozukluğu kısacası bu hastalığın tek tedavisi bu.yani şöyle diyeyim pko su olup çocuk düşünmeyip hamile kalanlar var.işin akışına bırakınnMerhaba arkadaşlar bende 2-3 gün önce pko'lu olduğumu öğrendim benim salak kadın doğumcu bana pko var ama istersen git kısırlık tedavisiyle tüp bebek tedavisi gör dedi doğum kontrol hapı yazıcam dedi ve yazmadı da beni direk kısırlık bölümüne yönlendirdi bende gitmedim benim sağlık ocağı doktorundan allah bin kere razı olsun adam hemen sorunumu anladı ve bana yardımcı oldu bana pkonun ne demek olduğunu uzun uzun anlattı ve bana Diane 35 draje hapını yazdı. Bunu 3 ay kullanmamı istedi tabii korunmak şartıyla... 3 ay sonra tekrar gel inşallah allahın izniyle 2 ay içinde hamile kalıcaksın dedi.
Evet gerçekten de baya moral bozukluğu yaşattı eşime yansıttım bende sinirlerim baya gerildi. Üstelik şimdi soğan kürünü öğrendim pko'ya çok iyi geliyormuş adetimin başlamasını ve bitmesini bekliyorum. Adet bitimnden 2 sonra kullanmaya başlıyosun. İnşallah bende de etkisini gösterir. Artık mini minnacık bir ses istiyorum evimde... :)yaa işte bide okumuş doktor olmuş bu kişi.size nasıl böyle bir şey söyler.direk moral bozukluğu stres yapmış ki böyle bir dönemde uzak durulması gereken tek şey stres ve moral bozukluğu kısacası bu hastalığın tek tedavisi bu.yani şöyle diyeyim pko su olup çocuk düşünmeyip hamile kalanlar var.işin akışına bırakınn
Sonuç başarılı mı acaba ben de sizin yolunuzdan geliyorum da merak ettimMerhaba arkadaşlar bende 2-3 gün önce pko'lu olduğumu öğrendim benim salak kadın doğumcu bana pko var ama istersen git kısırlık tedavisiyle tüp bebek tedavisi gör dedi doğum kontrol hapı yazıcam dedi ve yazmadı da beni direk kısırlık bölümüne yönlendirdi bende gitmedim benim sağlık ocağı doktorundan allah bin kere razı olsun adam hemen sorunumu anladı ve bana yardımcı oldu bana pkonun ne demek olduğunu uzun uzun anlattı ve bana Diane 35 draje hapını yazdı. Bunu 3 ay kullanmamı istedi tabii korunmak şartıyla... 3 ay sonra tekrar gel inşallah allahın izniyle 2 ay içinde hamile kalıcaksın dedi.
evet ilacı kullandım canım ama hamile filan kalamadım bi ara tam kaldım diye sevindim adetim baya gecikti ama tam test yapacağım günden önceki gece hastalandım dha sonra adet sancılarım tekrarlamaya başladı ve bende ilaca tekrardan başladım ama bu kez doktora haber vermeden başladım ve bu 2. ayım aslında doktora gitsem iyi olacak ama fırsatım yok çok yoğunumSonuç başarılı mı acaba ben de sizin yolunuzdan geliyorum da merak ettim
Doktorunuz demiş ya 2 aya hamile kalacaksın ilacı kullan diye kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?