- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Herkese merhabalar.
Konunu yeri burası değil ama açılması gereken yere pek kimse uğramıyor.
Kusura bakmayın lütfen.
İçinizde benim gibi PKO rahatsızlığı olanlar muhakkak vardır.
20 yaşındayım ve PKO'lu olduğumu 4 yıl önce öğrenmiştim.
Bu güne kadar adetlerim hep düzensiz oldu.
1 yıla yakın adet olmadığımı biliyorum.
Ama şimdi her şey çok çok daha iyi ALLAH'a şükürler osun ki.
Annemin ve benim özel bir doktorumuz var. Annem beni götürmüştü.
Doktorum bana kilo fazlam olduğu için 'Kilo ver,çok yardımcı oluyor PKO'da adetlerin düzelmesine' dedi.
Ben de 17 kiloya yakın kilo verdim geçen kış.
Şimdi 2 aya kalmadan artık adet olabiliyorum.
Kontrole gittiğimde en fazla 10 kilo daha ver,eğer geçmezse ilaç tedavisine başlayacağız dedi.(67 kiloyum,57 olmamı söyledi)
Ben de ilaç tedavisi istemediğimi,ileride bebeğimin olmasında ilaçtan dolayı problem olacağını duyduğumu söyledim.
Bana 'Asıl bu şekilde evlenirsen bebeğinin olmasında problem olur,tedavi olman gerekir,ilaç hiçbir şekilde zarar vermez. Sana vereceğim ilaç özel ve bitkisel bir ilaç. Tüylerini de azaltacak bir ilaç. Ama sana tedaviyi başlatmayacağım. 10 kilo ver öyle gel bana' dedi.
Ben de şimdi kilo vermek için uğraşıyorum. Nereden baksanız 3-4 ay sonra giderim doktora.
Soğan kürünü soracaktım unuttum ben de hastaneye gittiğimde oradaki bir jinekoloğa sordum ama bana 'Herkes bunu soruyor,inan ki hiçbir şey duymadım bununla ilgili,bize tıpta okurken böyle bir bilgi hiç verilmedi' dedi.
Size benim sorularım olacak birkaç tane.
1) Aranızda soğan kürünü uygulayıp,güzel sonuç alan var mı?
2) PKO'lu bayanların östrojen hormonu azalıp,testosteron hormonu mu artıyor?
3) Taze nanenin östrojen hormonunu artırıp testosteron hormonunu düşürdüğünü duydum. Ve PKO sonucu çıkan sert kılları inceltiyormuş. Sizden duyanlar var mı bunu?
4) Benim de taze nane yememde bir sakınca var mıdır?
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama bunları çok merak ediyorum. Bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olsun.
Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.
Konunu yeri burası değil ama açılması gereken yere pek kimse uğramıyor.
Kusura bakmayın lütfen.
İçinizde benim gibi PKO rahatsızlığı olanlar muhakkak vardır.
20 yaşındayım ve PKO'lu olduğumu 4 yıl önce öğrenmiştim.
Bu güne kadar adetlerim hep düzensiz oldu.
1 yıla yakın adet olmadığımı biliyorum.
Ama şimdi her şey çok çok daha iyi ALLAH'a şükürler osun ki.
Annemin ve benim özel bir doktorumuz var. Annem beni götürmüştü.
Doktorum bana kilo fazlam olduğu için 'Kilo ver,çok yardımcı oluyor PKO'da adetlerin düzelmesine' dedi.
Ben de 17 kiloya yakın kilo verdim geçen kış.
Şimdi 2 aya kalmadan artık adet olabiliyorum.
Kontrole gittiğimde en fazla 10 kilo daha ver,eğer geçmezse ilaç tedavisine başlayacağız dedi.(67 kiloyum,57 olmamı söyledi)
Ben de ilaç tedavisi istemediğimi,ileride bebeğimin olmasında ilaçtan dolayı problem olacağını duyduğumu söyledim.
Bana 'Asıl bu şekilde evlenirsen bebeğinin olmasında problem olur,tedavi olman gerekir,ilaç hiçbir şekilde zarar vermez. Sana vereceğim ilaç özel ve bitkisel bir ilaç. Tüylerini de azaltacak bir ilaç. Ama sana tedaviyi başlatmayacağım. 10 kilo ver öyle gel bana' dedi.
Ben de şimdi kilo vermek için uğraşıyorum. Nereden baksanız 3-4 ay sonra giderim doktora.
Soğan kürünü soracaktım unuttum ben de hastaneye gittiğimde oradaki bir jinekoloğa sordum ama bana 'Herkes bunu soruyor,inan ki hiçbir şey duymadım bununla ilgili,bize tıpta okurken böyle bir bilgi hiç verilmedi' dedi.
Size benim sorularım olacak birkaç tane.
1) Aranızda soğan kürünü uygulayıp,güzel sonuç alan var mı?
2) PKO'lu bayanların östrojen hormonu azalıp,testosteron hormonu mu artıyor?
3) Taze nanenin östrojen hormonunu artırıp testosteron hormonunu düşürdüğünü duydum. Ve PKO sonucu çıkan sert kılları inceltiyormuş. Sizden duyanlar var mı bunu?
4) Benim de taze nane yememde bir sakınca var mıdır?
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama bunları çok merak ediyorum. Bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olsun.
Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.