- 11 Ekim 2024
- 463
- 226
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım letu her ikisinden daha iyi diye duydum ama birde onunla deneYumurtalarım büyümüyor PKo var ilacsiz adet olamayanlardanim ağır PKo. hangisi etkili yada hangisinden fayda gördünüz? İkisinide kullandım ama büyümedi. Şimdi tekrar adet olunca başlayacağım ama hangisi?
Letu femaranin aynısı değil mi kuzumCanım letu her ikisinden daha iyi diye duydum ama birde onunla dene
Aynı diyorlar ama doktora neden fenada deil dediğinde letu daha iyidir dedi bende anlamadım letu ile gebe kalanı da çok duydum mesela gonalpeptyl ile ovitrelle de aynı diyorlar ama bence deil aralarında uçurum fiyat farkı var ha fiyattan dolayıdır demiyorum ama birini geçen ay yaptım birimi bu ay belirtileri falan farklı gibi bilmiyorum aynı diyorlar ama bence aynı deil..Letu femaranin aynısı değil mi kuzum
letu ne kadar acaba femarada pahalı klomen en ucuzu sanırım. tabiki fark vardır mutlaka pahalı ilaçlar gercekten keske hiç gerek kalmasaAynı diyorlar ama doktora neden fenada deil dediğinde letu daha iyidir dedi bende anlamadım letu ile gebe kalanı da çok duydum mesela gonalpeptyl ile ovitrelle de aynı diyorlar ama bence deil aralarında uçurum fiyat farkı var ha fiyattan dolayıdır demiyorum ama birini geçen ay yaptım birimi bu ay belirtileri falan farklı gibi bilmiyorum aynı diyorlar ama bence aynı deil..
anladım canım benimde kilo insülin yok ama agır pko var yani ilacsız adet olmuyorum.masallah siz gebeydiniz demi nasıl gidiyor Rabbim tamamına erdirsin.siz femara kullanmayı bıraktıgınız ay kendiliğinden mi olmustu.ilaçların etkisi 3 ay sürüyormus diolarfemara. doktorum da bana direkt femara vermisti. pcosta en etkilisi o. benim ilk denemede, günde iki doz ile 5 yumurtam büyümüştü. ama kilo, insülin vs sorunum yoktu ve sağlıklı beslenip bol yürüyüş yaptım.
merhaba bende öyle biliyorum bu ay onla devam edeyim olmadı tesekkür ederimKlomenden ziyade femaranın daha etkili olduğunu duydum
anladım canım benim rahim duvarı inceydi femara daha mantıklı .cok tesekküredderim.letu ve femera etken maddesi aynı letrezol ikiside .. fiyat olarakta aynılar dr umun aktardığı bilgiyi söyleyim letu femera az ama kaliteli yumurta oluşumu sağlar klomen çok yumurta yapar ama kaliteli olmaz ekstra klomenin rahim duvarını incelttiğini o yüzden vermediğini söyledi Sutlac777
evet valla doktor öyle söylüyor. femara kullandığım ay döllenme olmadı. zaten esimde de varikosel vardı. o ay kanamam çok olunca doktorum bir ay dinlen dedi. dünlenirken hamile kalmisim doktorum da ilacın etkisi devam etti diye düsünüyor. cünkü reglimin ertesi günü ilişki oldu sadece. erken yumurtlamışım yanianladım canım benimde kilo insülin yok ama agır pko var yani ilacsız adet olmuyorum.masallah siz gebeydiniz demi nasıl gidiyor Rabbim tamamına erdirsin.siz femara kullanmayı bıraktıgınız ay kendiliğinden mi olmustu.ilaçların etkisi 3 ay sürüyormus diolar
masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.. işte belkide akışına bırakmak lazım demekki etkisi devam ediyor. amin insallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.dualarında bizleri unutma.saglıkla gelsin bebişin insallah.evet valla doktor öyle söylüyor. femara kullandığım ay döllenme olmadı. zaten esimde de varikosel vardı. o ay kanamam çok olunca doktorum bir ay dinlen dedi. dünlenirken hamile kalmisim doktorum da ilacın etkisi devam etti diye düsünüyor. cünkü reglimin ertesi günü ilişki oldu sadece. erken yumurtlamışım yani
çok sağ ol bu arada. Allaha sükür her sey yolunda. 35 haftalık olduk artık buluşmayı bekliyoruz Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin çok aratmadan insallah
amin inşallahmasallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.. işte belkide akışına bırakmak lazım demekki etkisi devam ediyor. amin insallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.dualarında bizleri unutma.saglıkla gelsin bebişin insallah.
Femara ne kadar?Letu hatırlamıyorum şuan ya fiyatınıletu ne kadar acaba femarada pahalı klomen en ucuzu sanırım. tabiki fark vardır mutlaka pahalı ilaçlar gercekten keske hiç gerek kalmasa
ben Letu yu geçen ay 478 liraya almıştımFemara ne kadar?Letu hatırlamıyorum şuan ya fiyatını
aralıkta almıstım tam hatırlamıyorum ama 500-600 arası idi sanırımFemara ne kadar?Letu hatırlamıyorum şuan ya fiyatını