Pko için iyi bir doktor arıyorum yardimmmmmm

Karabulutelif

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
129
23
18
33
Merhabalar pko hastasıyım 9 aylık evliyim hiç korunmadigim halde hala hamile kalamadim doktorum yumurta takibi falan yaptı ama hiç ilerleyemedik bi sonuç yok hala adet de olamıyorum tarlusal veriyor sürekli başka bi tedavi olmak istiyorum ama 9 ay erken mi onu da bilmiyorum sizin gittiğiniz hamile kaldığınız ve memnun olduğunuz bayan kadın doğumcu önerirsiniz çok sevinirim çok sağolun

Merhabalar pko hastasıyım 9 aylık evliyim hiç korunmadigim halde hala hamile kalamadim doktorum yumurta takibi falan yaptı ama hiç ilerleyemedik bi sonuç yok hala adet de olamıyorum tarlusal veriyor sürekli başka bi tedavi olmak istiyorum ama 9 ay erken mi onu da bilmiyorum sizin gittiğiniz hamile kaldığınız ve memnun olduğunuz bayan kadın doğumcu önerirsiniz çok sevinirim çok sağolun
Oncelikle gecmis olsun canim bende ayni dertten muzdaripim bu pko maalesef bizim basimiza bela bende ayni sekilde yumurta takibi klomen ile basladim fakat yunurtam 16.mm de kaldigi icin sonuc alamadik ve tup bebek yaptirdik o da dusukle sonuclandi...bende de acaip derecede adet duzensizligi var 2 ay oluyor 1 ay olmuyor gibi falan iyi bir doktor bende bulamadim sanki

Bende pko var hamile kaldım gerçi başka bir sorun nedeniyle son vermek zorunda kaldım ama eğer istersen soktor önerebilirim istanbul da mı yaşıyorsun

Bende pko var hamile kaldım gerçi başka bir sorun nedeniyle son vermek zorunda kaldım ama eğer istersen doktor önerebilirim istanbul da mı yaşıyorsun

Oncelikle gecmis olsun canim bende ayni dertten muzdaripim bu pko maalesef bizim basimiza bela bende ayni sekilde yumurta takibi klomen ile basladim fakat yunurtam 16.mm de kaldigi icin sonuc alamadik ve tup bebek yaptirdik o da dusukle sonuclandi...bende de acaip derecede adet duzensizligi var 2 ay oluyor 1 ay olmuyor gibi falan iyi bir doktor bende bulamadim sanki
Benimde adetim hep düzensiz hiç olamıyorum günüm geçtikten sonra doktora gidiyorum tarlusal verip gönderiyor artık çok sıkıldım gerçekten bnde bi an once hamile kalmak istiyorum klomen kullaniyorum 5 Yumurtam oluşuyor fakat sonra kist oluyor ama doktorum hiç çatlatma iğnesi yapalım demedi açaba 1 senelik evli olmadan vurulmuyomuki o iğne siz yaptırdın iz mi hiç çatlatma iğnesi

Back