Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pko hastasıyım,kilo problemim var,doktor normal yollardan hamile kalman çok zor dedi umudumu yitirmek üzereyim lütfen yardımcı olun..
bu başlıktan olduğu için pek kimse yazmıyodur sende orda devam edersen yardımcı olurlar .ama pko lu olup hamile kalan milyonlarca insan var dr.un çok bilmiş
bu başlıktan olduğu için pek kimse yazmıyodur sende orda devam edersen yardımcı olurlar .ama pko lu olup hamile kalan milyonlarca insan var dr.un çok bilmiş
bende pcoslyum
blyrum hastalğımın her şeyini.. yardımcı olablirim.. isteyen varsa..
pko hastasıyım,kilo problemim var,doktor normal yollardan hamile kalman çok zor dedi umudumu yitirmek üzereyim lütfen yardımcı olun..
bende pcoluyum.ilk pco tedavisinde kilo sorunum yoktu.ama tedaviyle normal yolla bir oğlum oldu çok şükür.sakın umudunu yitirme.biraz azimle kilo verirsen hamile kalma oranın yükselecektir.
hamile kalma oranı nedir başarılı sonuç alınabiliyor mu ne yapmamız lazım :)
tabikide hami kalan pcoslu kadın çok doktorlarn genel söylemi klasik normall yollarla denemk kilo artşn varsa başta kilo vermelisiniz insülin rezistansıda büyük ihtimalle varsa metformin kullanmakta fayda var ben kullanyrm ve kilo vermeye başladım sürekli dr kontrolünde olmalısız..bunlara ek olarakta pcoslu hastalarn hayat boyu egzersiz yapmaları şart.
Kullandığın ilaç Glucophane mi bende ondan kullanmaya başladım.Faydası olur mu? :)
tabikid emetformin hepsi aynı insülin direnci için kullanmaya devam et..
tmm teşekkür ederim kusura bakmayın zamanınızdan çaldım,hastalık işte çare arıyor insan.
önemli değil bende ergenliğimden beri uğraşyrum mezara kadar devam maalesef..