- 31 Ağustos 2009
- 1.038
- 7
-
- Konu Sahibi sekerdelisi
amin ben de 1 kere yaşadım ekim ayında çok zor
Canım ben ikinciden sonra depresyona girdim neredeyse ama kimse beni anlamıyor
bende de pko var yani varmış 1 ay önce öğrendim.ekim ayında 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim.bende glifor kullanmıştım o ay hamile kaldım ve sürekli kanamam oldu 5 ay boyunca 3-4 sefer hastanede yattım.iyi bi doktor ve hastane arayışındayım.hormonları iyice düzenlemek gerek pko da.ben <zaten pko olduğumu tahmin ediyodum ama doktor bişey demiyodu adet düzensizliği tüylenmem falan vardı 5 yıldır.diane 35 kullanıyorum şimdi.sende düşünmemeye çalış yoksa insan çok kötü oluyo günlük işlere odaklan:)
gecmis olsun cnm öncelikle bende tam 5 düsük var ilk 4 de hic bisey bulunamadi son 5. hamileligimde kan pihtilasmasi var denildi aspirin kullandim malesef yine düstü 24 eylülde smdi ise yapilan testlerim sonucu pco hastasisin denildi bebeklerin bu yüzden karninda ölüyor dediler ama daha pco tedavisine baslamadim medformin adinda bir hap kullanicam 2 ay kadar sonra hamile kalicam hayirlisi bakalim allah yardimcin olsun cnm
merhaba...bendede poc ve kan pıhtılaşması var.geçen sene tedavisiz ve hiç ummadığım anda hamile kaldım ama bebeğim gelişmediği için 8 haftalık alındı.6-7 aydırda tedavi görüyorum ama hamile kalamıyorum.adet düzensizliği olduğu için farlutal kullanıyorum.yumurta geliştirici serephone.insülin direnci için glifor.kan pıhtlaşması için hergün 1 fragmin iğne ve asprin birde folik asit kullanıyorum.bu kadar ilaca rağmen geçen ay hiç yumurtam oluşmadı.doktorum bu ay yumurtam oluşursa bu tedaviye devam edip çatlatma iğnesi verecek eğer olmazsa artık aşılamaya geçicez.
Rabbim ol deyince olacak hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.:Saruboceq: